Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi baja van? És mit csináljak?

Mi baja van? És mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az LB-m megtudta, hogy elköltözöm a szomszéd kerületbe.A fejemhez vágta, hogy joga lett volna tudni, el kellett volna mondanom, meg hogy milyen már hogy ez osztálytársunktól kell megtudnom... Ezért most nem áll szóba velem. Tudom, hogy korábban kellett volna mondanom, de szerintem ez még nem akkora probléma. Hiszen változatlanul osztálytársak maradunk, csak más kerületből fogok suliba járni. Mit mondjak neki? Kell bocsánatot kérnem, vagy nem? A válaszokat előre is köszönöm!

2015. nov. 28. 14:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Már most megmondom, hogy nem vagy több 14-nél. Cáfolj meg, ha nem igaz, kérlek.

Igen.. illett volna ilyen azért "fontosabbat" először neki megmondani. Érthetetlenül állok a tény előtt, hogy ha Te megtudod, hogy költöztök (ami elég nagy újdonság), azt hogy nem beszéled meg egy osztálytársaddal akivel naponta találkozol és elvileg "LB". (Büszke vagyok magamra, hogy 21 évesen rájöttem, minek a rövidítése. :D)

A legfontosabb barátommal alapból többet beszélek, mint egy simával. Így ha véletlen a simának mondom el hamarabb, akkor is a legjobb barátom, is hamarabb tudja meg tőlem, mint a másiktól. :D

Amúgy az egész egy gyerekes hülyeség, az nem barátság ahol egy ilyen kis pisis dolgon megy a "nem szólok hozzád, öri hari".

Ennyit arról, hogy a lányok hamarabb érnek.. :D

2015. nov. 28. 15:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Mi az az "LB"?!!? Lightning valami? Mindenesetre az a bárki is nem igazán normális szegény ember, tehát hagyjad, majd felébred, hogy ő volt a cserje.
2015. nov. 28. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!