Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi a baja lehet velem?

Mi a baja lehet velem?

Figyelt kérdés

2 éve ismerkedtem meg azzal a barátnőmmel aki jelenleg most is a legjobb baratnőm. De mostanában nagyon megromlott a kapcsolatunk, - főleg pont akkor amikor el kell búcsúznunk mivel megy el külföldre egy másik iskolába.- régebben nem volt olyan perc se amikor ne szoltunk volna egymáshoz, facebook-on is órakat beszélgettünk, viccelődtünk.

Mostanaban pedig valahogy nem szól hozzám és mindig nekem kell vele elkezdeni beszélgetni. Facebookon irok neki és aztán ír egy szót majd lelép. Nem érdekli őt, hogy mit csinálok, az se h milyen boldog vagyok és mindig azt képzeli hogy én haragszok rá. Az se érdekli hogy látjuk- e tobbrt egymást... rám se néz .

A kedves normális kommenteket, tanácsokat előre is köszönöm :)

Az esetleg előforduló hibákért bocsánat :)

2015. jún. 12. 12:55
 1/3 anonim válasza:
Erre neked kell rákérdezned, hogy mi is a baja. Beszélj vele őszintén, és ha úgy veszed akkor is észre, hogy nem érdekli akkor hagyd ott, mivel aki érted úgy mond nem megy tűzbe azért te se menj.
2015. jún. 12. 16:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2015. jún. 12. 18:00
 3/3 anonim válasza:
Nincs mit. Remélem tudtam segíteni :)
2015. jún. 18. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!