Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem ertem, hogy most mi a...

Nem ertem, hogy most mi a baja van velem (? )

Figyelt kérdés
A legjobb baratnom azota nem all szoba velem, miota megtudta, hogy felelsz vagy merszeztem egy fiubaratommal es kuldtem neki egy kepet amin bikini felso meg egy hosszu farmer gatya van rajtam. Ezert mi ertelme van az összeveszesnek? Szerintetek mi baja lehet? Mar probaltam vele beszelni, es csak annyit mond hogy nem akar errol a dologrol tudomast venni. Ha nem akar akkor miert kötött ezert belem? Ennyit az igazi baratokrol. 15/L

2014. jan. 21. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Valószínűleg szigorúbb az értékrendje, mint a tiéd (helyesen), és ezt tapasztalatok híján (emberi kapcsolatok terén) így mutatja ki, hogy nem áll szóba veled. Vagy szimplán tudja, hogy te megharagudnál, ha kifejezné a nemtetszését, és inkább hallgat, megmakacsolta magát.

Ha neked fontos a barátnőd, írd meg, hogy a jövőben megkíméled őt az ilyen beszámolóktól, hátha erre reagál.

2014. jan. 21. 21:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Bejön neki a fiúbarátod. Sherlock...
2014. jan. 21. 21:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Talán más az értékrendje, és nem küld magáról ilyen képeket. Lehet, hogy csalódott most benned.
2014. jan. 21. 21:42
 4/6 Jégtánc ***** válasza:
Lehet hogy fülig szerelmes a srácba.
2014. jan. 21. 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyszerű: a barátnőd azt szerette volna, ha a fiúbarátod róla nézeget ilyen képeket, nem rólad. Bele van zúgva a srácba, mint maci a málnásba, és most úgy gondolja, a srác irántad érdeklődik.
2014. jan. 21. 22:47
 6/6 PrettyVillain válasza:
tuti bejön neki a srác, és féltékeny. That's all, folks!
2014. jan. 21. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!