Mi a baja velem?
Van egy lány , aki a barátom, de amióta ismerem mintha utálna.
Rengeteget vagyunk együtt, ilyeneket csinál hogy vihogva a nyakamba ugrik, vesz nekem csipszet, és amikor fáradtan nemet mondok amikor elhív valahová, könyörög hogy menjek vele.
Viszont olyan furcsa dolgai vannak. Csak mi ketten vagyunk, ráköszönök, rámnéz, majd elrántja a fejér (persze nem köszön vissza)
A facebookon kétszer is visszautasított, pedig minden fiú barátunkat bejelölte.Ma telt be a pohár, hárman voltunk ( én, ő és a barátnője) , mire unalmunkban kitalálta hogy mehetnénk hozzá. Mikor kapcsolt hogy mögötte vagyok, elkezdett érthetetlenül motyogni, " hát...öhhm...nem úgy, csak a közeli parkba..."
Ez még érthető lenne, de minden fiú ismerőse volt már nála (4-5 gyerek). Nem bántottam meg semmivel, tisztelem, úgy bánok vele mint egy hercegnővel, egyszer szóltam be neki kb 1 éve, másnap bocsánatot kértem és még ő adott nekem igazat.
Mondjam meg neki hogy ne legyünk többé barátok? :(
Talán pont az a baj, hogy úgy bánsz vele, mint egy hercegnővel.
Szerintem lenéz téged, és fél, hogy majd vissza kell téged utasítania.
Köszönöm a válaszokat! Sokat segítettek!
Első: lehet hogy igazad van, mintha az egyik barátnője említett volna arról hogy bejövök neki, de már régen volt. Írtam volna még hogy nem magyar és talán az ő kultúrája miatt nehezebben mennek neki az ilyen szerelmi "ügyek, de azt már soknak gondoltam". Minden esetre tényleg köszi, ritkán kapok ilyen kedves válaszokat 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!