Szerintetek mi lehet a baja? Miért ilyen?
beszélgetek/beszélgettem egy sráccal.
az elején tök jó volt, viszakérdezett, tök jókat beszélgettünk.
most viszont már nem kérdez vissza, csak 1-2 szavas üziket ir :/
szerintem nem bántottam meg
ha megkérdezem, hogy "zavarlak? mi a baj?" , akkor az a válasz, hogy "dehogyis, semmi..."
és régebben még akkor is irt, amikor épp motorozott :d
mármint akkor természetesen megállt, nem vezetett közben
és képeket is küldött magáról (inkább olyanok, mint amiket mi, lányok a legjobb b.nőnknek küldünk, szóval olyan hülye fejet vágós :d ) vagy a motorról.
az elején 1-2 üzenete azt sugallta, hogy még az is lehet, hogy bejövök neki...de most már... :(
már kb nem is irk neki, mert minek irjak, ha úgyse kérdez vissza
mert nem zavarna, ha róla beszélünk, de akkor ne csak 1-2 szó legyen mindig a válasza
valamennyire ismerjük egymást, mert a szülőknek van 1 közös barátja és ha ő kerti parit tart, akkor szoktunk találkozni
de nem beszélünk :/ :(
szerintetek mi lehet a baja?
és hogy kérdezzek rá, hogy mi a baj, hogy esetleg el is mondja? ( nekem elég, ha azt mondja, hogy családi és nem szeretné elmondni, mert ezt megértem , semmi közöm hozzá, de akkor ezt mondja, ne azt, hogy "semmi" )
16 éves a srác, én 15
tudom, hogy nem vagyok az esete :)
és jobb is ez igy :)
mint pasi nem is érdekel, de akkor mondja inkább azt, hogy zavarom és akkor nem fogok többet ráirni :)
csak szerintem egy fiú és egy lány nem csak akkor beszélgethet egymással, ha bejönnek egymásnak, mint baratok is beszélhetnénk :/
Volt amikor O irt rám, nem is 1x :)
Most 2 hete nem beszéltünk
Jövő hétvégén elvileg találkozni fogunk ( nem csak ketten :D )
Igen, volt 7 hónapos kapcsolat volt :D
( mar szakítottak)
Egyszer meg szoba került es beszeltunk erről is :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!