Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó fiú barátom aki egy kissé furcsa . Nagyon jól el lehet vele beszélgetni , de mindenre máshogy reagál . Volt hogy meséltem neki egy nagyon jó élményemről és elszomorodott , tényleg úgy nézett ki mint ha nem is tudom mi lett volna . Akkor a kutyuskám nagyon beteg volt és átjött megvígasztalni , azt mondta hogy ne szomorkodjak mert a jó isten segít , és hogy a kutyámnak ez a sorsa . De úgy nézett a kutyámra mint a véres késre . Mikor találkozunk , sokszor úgy néz rám mint egy pszichopata de közben kedvesen köszön . Meséltem neki hogy van barátom és hogy milyen jóban vagyok vele . Erre mondta hogy , addig legyek jóban vele amíg lehet mert a jóisten úgy is elveszi az életét és elveszi tőlem . Volt olyan is hogy beszélgettünk és egyszer csak monoton egyhangúan kezdett el beszélni . De az volt a legbizarrab amikor megkért menjek el vele oda , ahol az apja felakasztotta magát , mert fél ha megjelenik és ha mérges akkor megöli őt , de ha én vele vagyok akkor engem fog csak megölni . Hátt itt már éreztem hogx valami nem frankó , úgyhogy nem mentem vele . Gyakran előfordúl hogy imádkozik és az ég felé néz az apját hivogatva . Meg olyan is volt hogy beszéltünk , és mondta hogy hazamegy az apjához mert magányos . De az apja már meghalt . Ti értitek ezt ? Ez normális ?2015. júl. 16. 22:42
1/2 anonim válasza:
Valamennyire istenhívő. A barátos storyra azért mondta h élvezd amíg lehet mert az apja meghalt és ő nem tudta élvezni a társaságát meg elvette az életét az isten stb. a kutyás story lehet azért nézet rá úgy mert, hogy az ő egyik szeretet valakije/valamije (az apja) meghalt és akkor, hogy hát ha neki miért nem hal meg akkor nekem miért halt meg az apám. Lehetséges ezt gondolta. Utolsó story azt nem értem. De az biztos,hogy nagyon megviselte, hogy az apja meghalt. Helyedben inkább tőle kérdezd meg, hogy néha mért szokott ilyen lenni. Pl. így: Figyelj, elégé jó barátok vagyunk és lelki társak de nem értem néha ezeket a kirohanásaidat(elmondod neki a kutyás storyt, és a monotonon hangon elkezdbeszélni mikor tökjól elvoltatok) mondd el valami baj van?? (ne hagyd h a szavadba vágjon) Én igy kérdezném meg tőle
2/2 anonim válasza:
Szerintem is beszélj vele!
Mi igazából nem annyira tudjukmegmondani, hogy miért ilyen. ;)
De fura az biztos… :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!