Máig nem értem mi baja volt, szerintetek?
Figyelt kérdés
Volt egy barátom akivel videóztunk volna (MC) és mivel nekem van jobb gépem ezért nálam volt a szerver. De elromlott a merevlemezem és mire jó lett az illető... ... gyakorlatilag meghülyült, mert amint ráírtam elkezdte osztani az észt, hogy egy kis csíra vagyok (valóságban magasabb vagyok nála és kb. egy suhintás lenne). Nem értem mi baja volt, mert nem mondtam semmit ami ehhez vezetett volna. De az se lehet, hogy alkalmi idegrohama volt, mert napok, hetek múlva is ilyen volt.2015. máj. 25. 13:02
1/4 anonim válasza:
Szerintem ennek semmi köze semmihez. Valami baja van, amit nem osztott meg veled. Lehet, hogy veled van baja, de kétlem, hogy a videózással összefüggene. Persze attól függ, mit mondott.
2/4 A kérdező kommentje:
ÉN: nem jössz fel Mediavalra?
Ő: felfejlődök 83-ra aztán
ÉN: akkor majd gyere
Ő: Hogy menjek fel ha nem fut? (-.(-.-).-)
ÉN: tesztszerver?
Ő: És arra hogy menjek fel
ÉN: már elküldtem az IP-t
Ő: Nem mindenki olyan agyhalott kocka mint te b**zdmeg, úgyhogy vegyél vissza, vagy inkább rám se írj
ÉN: Neked meg mi a franc bajod van?
ÉN: Már elküldtem az IP te
Ő: Inkább hagyom a g*cibe... Nekem ne pattogjon már egy kis 10 éves elkényeztetett csipsz*r k*cs*g... (-.-)
Nem hiszem, hogy valami mással volt baja, mert ez volt januárban és még mindig ilyen.
Ja, és hozzátenném a "10 éves..."-hez, hogy 12 vagyok, ő meg 13, szóval még a korkülönbség se nagy.
UI: a csillagokat én raktam bele, mert nem engedte kiírni
2015. máj. 25. 14:23
3/4 anonim válasza:
Azt hiszem, értem mi a baja, de javíts ki, ha tévedek. Nem ért úgy a technikához, mint te, és nem akarja ezt bevallani. Nem tudta, hogyan oldja meg az esetet, és amikor szerinted ez nem volt bonyolult, úgy értette, hogy lekezelő voltál vele.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, a videózásnál ő vágott volna Sony Vegas Pro-val
2015. máj. 26. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!