Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek ez normális? Mi a...

Szerintetek ez normális? Mi a baja?

Figyelt kérdés
Ma az egyik közösségi portálon chateltem az egyik barátnőmmel, és egyszercsak ezt írta: "rohadj meg :D <333" - erre mégis mit kellett volna válaszolnom? Nem tudtam erre mit írni, csak néztem hülyén, hogy mi lelte a gyagyást... Ez most valami divat, hogy így írkálnak, vagy csak dilis lett a csaj?

2014. aug. 11. 09:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
csak viccnek szánta...
2014. aug. 11. 09:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát, szerintem nem volt vicces, de mindegy. :)
2014. aug. 11. 09:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem erre van egy jó történetem...van egy haverom online játékról ismerjük egymást...kb 1, 1-5 éve mindig mikrofonon beszéltünk...ugye ott van hangsúly, egyértelmű mit gondolok komolyan mit szánok viccnek mit hogyan gondolok.....na egyszer chateltünk teljesen félreértett, azt hittem lehülyéztem meg lenézem őt...pedig ugyanazt irkáltam neki mint amit mikrofonban mondtam máskor...csak a hangsúly hiányzott...és ugye akkor az ember a fejében hozzátesz egy "saját hangsúlyt"...erről a mondatról egy régi ismerősöm jut eszembe, aki nevet mondtam "ó, hogy rohadj meg"...tudtam, hogy csak viccnek szánta, a hangsúlyból egyértelmű volt...neked itt a chaten ":D <333" ebből kellett volna tudnod...
2014. aug. 11. 09:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor szoktak ilyen választ adni ha valami kínosat vagy sértőt írsz neki.

PL:

Juli: Neked mi tetszett legjobban a kirándulásba?

Jani: Amikor beleestél a tóba XDDD

Juli: rohadj meg :D <333

2014. aug. 11. 10:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Igazából csak arra reagált így, hogy megmondtam neki, nem fogok abban a ruhában menni, amelyiket ő mondja, mert épp mosásban van. :D
2014. aug. 11. 11:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát ezt nem kellett volna így felfújnod...:D
2014. aug. 11. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!