Valami baja van? Vagy hirtelen miért lett ilyen?
a legjobb barátnőmről van szó. szóval óvodás korunk óta ismerjük egymást és körülbelül úgy négy éve lettünk legjobb barátnők! Nagyon szoros volt a barátságunk mind idáig. Nyáron egyre kevesebbet találkoztunk. Olyan lánnyal kezdett el barátkozni akit nekem mindig kibeszélt meg hogy mekkora rbanc stb. És leszrt egész nyáron. De megbeszéltük és "kibékültünk". Évnyitón addig beszélgetett velem amíg meg nem jött az a bizonyos lány. Életemnek hívják egymást cica stb. Jó úgy nem érdekelt. Jövök be reggel az iskolába az a lány akivel hirtelen olyan jóba lett oda jött megölelt köszönt stb. a legjobb barátnőm oda se jött meg semmi. szóltam hozzá nem válaszolt. nem is ült mellém egy órán sem. hanem azzal a lánnyal volt. udvarra kézen fogva mentek ki meg elég sokszor jártak úgy. nekem ez elég fura. Úgy tűnik mintha nem csak barátság lenne köztük. de nem tudom. Szerintetek baja lehet velem? vagy hirtelen mi történt vele? egyébként tavaly az volt hogy a fiúk az ölébe ültek. a fenekét csapkodták és már idén az első tanítási napon megkezdődött. nem is tudom mit dobáltak be a lányok mellei közé. meg fogdosták a melleiket. szerintem ez elég szánalmas. és ő is benne van ezekben. hagyja hogy ezeket csinálják vele. (gondoltam leírom ezt is)
Szóval szerintetek baja lehet velem? vagy egészen más dolog áll a háttérbe?
valamiért kerül téged, lehet, hogy nem akar veled barátkozni mert pl. nem vagy olyan ,,könnyűvérű,, mint ő és a ha veled lenne a többiek, lehet, hogy lebeszélnék vagy őt is cikiznék vagy valami...
szerintem ez is lehet, egy ok amiért kerül téged
fura lények a nők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!