Haragudjak e vagy sem?
Velem is hasonló történt régebben, csak én voltam a "barátnőd" a történetben. Bár én nem közösítettem ki senkit, de ugyan így 3man voltunk barátok, mi a két lány és egy fiú. Hármasban jártunk mindenhova, bár titokban mindkettőnknek tetszett a srác, mégha nem is tudatosítottuk ezt magunkban. Egészen addig jó is volt minden, amíg a srác nem akart tőlem többet. Egyre többször hívott el kettesben, szóval randizni. Eleinte el sem mertem mondani a barátnőmnek, nehogy úgy érezze, hogy kihagyjuk a baráti találkozóból. Mivel nem is baráti találkozók voltak ezek, hanem szépen lassan összejöttünk a fiúval. Akkor még nem tudtam, hogy a barátnőmnek is tetszett.
Szóval azt szer ezzel mondani, hogy nem meglepő, hogy a barátnőd a fiúval van, amikor ő jelen van, biztosan alakul köztük valami. LehetLehet, hogy eszébe sem jut, hogy ez téged bánt. Jobb lenne elmondani neki mit érzel, bár garancia nincs rá, hogy nem a pasit választja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!