Haragudjak rá ezért?
Legjobb barátnőm elfelejtette a névnapomat. Azelőtti nap mondtam neki hogy másnap lesz a névnapom és hogy aznap délután nem érek rá mert jönnek hozzám köszönteni a szüleim.
Láttam aznap, hogy fent van facebookon, likeolgatott is mindenkit.
Az a fájó hogy a testvéremmel nincs jóban, de pont a névnapján ( testvérem névnapján ) békültek ki, és őt fel köszöntötte, engem pedig nem.
Még mindig rosszul esik. rá 3-4 napra felköszöntött facebookon.
Én mondjuk anno a legjobb barátnőm névnapját, szülinapját tudtam fejből, bár egymás utáni napokon voltak, mondjuk sokszor összekevertem, hogy a két nap közül melyiken mi van.
Viszont egy régi barátom egyszer megkérdezte, hogy ma van a névnapom, mert ott előtte köszöntgettek fel? Mondtam igen. És nem köszöntött fel. Ezt szóvá tettem neki, amire az volt a válasz, hogy miért te felköszöntöttél? Én se nézem a naptárat (sose tudom azt se hogy hányadika van), ha rápillantok, akkor is a telefonon nézem, ott meg nem jelzi ki milyen névnap van. Ha hallom, látom, hogy valakinek mondják a jó kívánságokat én is beállok a sorba, puszta figyelmességből, de amúgy inkább a szülinapokat próbálom a fejemben tartani.
Viszont volt már olyanra példa, hogy már napok óta tudtam, hogy egy ismerősömnek szülinapja lesz, erre pont aznap feledkeztem meg róla, és csak a nap végén jutott eszembe. Szerintem nem nagy bűn, ne haragudj rá, veled is megeshet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!