Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Haragudjak rá ezért?

Haragudjak rá ezért?

Figyelt kérdés

Legjobb barátnőm elfelejtette a névnapomat. Azelőtti nap mondtam neki hogy másnap lesz a névnapom és hogy aznap délután nem érek rá mert jönnek hozzám köszönteni a szüleim.

Láttam aznap, hogy fent van facebookon, likeolgatott is mindenkit.

Az a fájó hogy a testvéremmel nincs jóban, de pont a névnapján ( testvérem névnapján ) békültek ki, és őt fel köszöntötte, engem pedig nem.

Még mindig rosszul esik. rá 3-4 napra felköszöntött facebookon.

2014. júl. 19. 17:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Erősödj meg, az életben fognak SOKKAL fájdalmasabb dolgok is érni...
2014. júl. 19. 17:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen sajnos tudom.
2014. júl. 19. 17:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne haragudj rá, egyszerűen elfelejtette nekem egy nagyon fontos személy születésnapját 5 évembe telt megjegyezni, sajnálatos de igaz.
2014. júl. 19. 17:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne haragudj rá. Én pl. sose tartom számon a névnapokat (azt se várom el, hogy engem felköszöntsenek), és mivel olyan naptáram sincs, ami írja a névnapokat, csak akkor köszöntök fel mégis valakit, ha mégis meghallom valahol, hogy épp milyen nevet ünneplünk...
2014. júl. 19. 17:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hogy haragudj-e rá,de én a legjobb barátnőmnek tudom a születésnapját és a névnapját is,tehát álmomból felkelve is eltudnám mondani,hogy mikor van. Bár nekem is rosszul esne,ha elfelejtené és lehet,hogy én haragudnék,bár nem tudok rá sokáig haragudni,úgyhogy egy pár napon belül úgyis elfelejteném.
2014. júl. 19. 17:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam ilyen dolgokon fennakadni, úgyhogy szerintem ne haragudj, rá ezért. Max említsd meg neki, hogy kicsit rosszul esett neked.
2014. júl. 19. 18:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Én mondjuk anno a legjobb barátnőm névnapját, szülinapját tudtam fejből, bár egymás utáni napokon voltak, mondjuk sokszor összekevertem, hogy a két nap közül melyiken mi van.

Viszont egy régi barátom egyszer megkérdezte, hogy ma van a névnapom, mert ott előtte köszöntgettek fel? Mondtam igen. És nem köszöntött fel. Ezt szóvá tettem neki, amire az volt a válasz, hogy miért te felköszöntöttél? Én se nézem a naptárat (sose tudom azt se hogy hányadika van), ha rápillantok, akkor is a telefonon nézem, ott meg nem jelzi ki milyen névnap van. Ha hallom, látom, hogy valakinek mondják a jó kívánságokat én is beállok a sorba, puszta figyelmességből, de amúgy inkább a szülinapokat próbálom a fejemben tartani.

Viszont volt már olyanra példa, hogy már napok óta tudtam, hogy egy ismerősömnek szülinapja lesz, erre pont aznap feledkeztem meg róla, és csak a nap végén jutott eszembe. Szerintem nem nagy bűn, ne haragudj rá, veled is megeshet.

2014. júl. 19. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!