Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Legjobb barátnőmnek lett egy...

Legjobb barátnőmnek lett egy új barátja és kicsit hanyagol. Ezért lehet? (többi lent)

Figyelt kérdés

Kb 1 hete ismerkedett meg egy sráccal mint mondta csak barátok.Viszont nagyon sokat eljár ezzel a sráccal.Van neki autója és viszi minden felé.Délután elmennek és hajnalokba érnek haza.Barátnőm azt mondta neki ez az igazi élet amikor nincs otthon.

Viszont ilyenkor barátnőm teljesen elérhetetlen.Tegnap is megbeszéltük,hogy este találkozunk!Erre azt mondta oké nem sokára otthon van majd hív.Hát nem hívott.

Arra gondoltam,hogy lehet mivel friss barátság, lehet azért akar vele annyit lenni.Mivel a barátságunk elején mi is rengeteget együtt voltunk/beszéltünk.

Engem nem zavar legyenek új barátai csak ne hanyagoljon engem,mert ez esik nekem rosszul!Illetve ha barátnőmmel vagyok akkor meg telefonon/viberen állandóan ezzel a baráttal beszél.

Nem tudom mit csináljak.Keressem azok ellenére,hogy ígérte talizunk vagy várjam míg ő jelentkezik ilyenkor?

Tegnap még egy sms-t vagy üzit sem kaptam,hogy bocsi ne haragudj hogy nem tudtuk talizni vagy ilyesmi.Facen is fent voltam ma reggel kb fél órája,de nem írt volna.

2014. jún. 15. 10:47
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
*fent volt
2014. jún. 15. 10:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmit ne csinálj. Várd meg még keres. Ha nem keres, nem hiányzol neki! Ja, és keress egy igazi barátnőt, mert ez egyoldalú barátság volt...
2014. jún. 15. 10:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolat mindig háttérbe szorítja az addigi barátságokat.

Néhány embernél ez csak kezdetben van így, és utána próbálja kialakítani az egyensúlyt a barátai és a szerelme között.

De vannak olyanok, akiknél később sem alakul ki ez az arany középút, így a barátait teljesen elhanyagolja, aminek a vége a barátság megszűnés lesz.

A barátnődnél még nem alakult ki ez a dolog, mert még csak 1 hete találkozgat a sráccal. Az viszont mindenképpen b*nkóságra vall, hogy nincs felesleges fél perce arra, hogy írjon neked, hogy bocs, most nem tudok találkozni. Vagyis semmibe veszi a te idődet, ezzel együtt téged is.

Csináld azt amit előttem javasoltak: ne hívd, ne keresd semmilyen módon. Várd meg amíg ő fog keresni téged. Ha fontos vagy neki, akkor pár nap után hiányozni fogsz neki és megkeres. Ha nem, akkor a helyedben hanyagolnám ezt a barátságot.

2014. jún. 15. 11:07
 4/11 A kérdező kommentje:

Eddig minden rendben volt.Tegnap is beszéltünk reggel,meg délután is.Aztán este 7-8 körül felhívtam,hogy találkozunk e.Azt mondta persze persze,mert ugy is van beszélni valónk(tudom mi az és tényleg meg kéne beszélni).Akkor mondta,hogy nincs otthon ,de nem sokára haza ér.

Nem a szerelme a srác hanem haverja,barátja nem párkapcsolatilag ismerkedik vele.

Amikor párkapcsiban élt akkor ugyan úgy keresett nyilván nem napi 3x-4x hívogatott,hanem csak 2x.De keresett.Szóval azt nem mondanám,hogy egyoldalú,mert van olyan nap amikor ő többször keres mint én őt.

Csak én általában írok neki és nem hívom.

2014. jún. 15. 11:13
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem gyanús, hogy mégis több alakul közte és aközött a srác közt, mint barátság.

De bármilyen jellegű is a kapcsolatuk, kifejezetten bunkóság, hogy még csak nem is szól, ha valamiért nem tud veled találkozni.

2014. jún. 15. 11:55
 6/11 anonim ***** válasza:

Velem is hasonló történt, csak én fiú vagyok.

Én megértően ráhagytam, de zavart hogy kb számba se vett annak ellenére amiket együtt átéltünk.

Aztán be is laposodott a hangulat a csajszival, mondta is hogy már nagyon megunta ezt a kapcsolatot. Én szóltam neki hogy kéne egy kis szünetet tartani, de nem nagyon vette a lapot, azt hitte majd megoldja.

Pedig totál oda volt érte... mindig is ilyen lányt szeretett volna meg stb...

Azután már nem nagyon, vagy egyáltalán nem találkoztunk, nem mentünk el semerre. Szereztünk új ismerősöket, barátokat, így már nem voltak közös érdekeink. Max annyi, hogy köszöntünk egymásnak, mi a helyzet újonnan meg stb...

Azóta újra becsajozott, és ugyan azt csinálja, csak már vagy 2-3 éve folyamatosan, mikor van ideje rá.

Az előzőek jól mondták, hagyni kell, ha ő is hagy, mert csak idődet pocséklod, és ezt ő is tudja. Inkább foglald el magad valamiben, vagy járj el más haverokkal, barátokkal.

Persze ez csak saját szempont, vagy megfogadod, vagy nem :D

2014. jún. 15. 12:05
 7/11 A kérdező kommentje:

Engem az sem érdekelne,hogy ha több lesz vagy van köztük.Csak akkor mondja el vagy írjon.Akkor megtudom érteni.De ha nem mond semmit akkor magamtól nem tudom kitalálni.

Hát az a baj,hogy rajta kívül nincsenek barátaim :/Ha lennének lehet kevésbé foglalkoztatna a dolog mivel ha nem vele mással tudok progit szervezni.Bár ha én vkivel megbeszélek vmit akkor arra az időre mást sosem szoktam szervezni.Tehát ha a tegnapi esetet vesszük és beígérte a találkozót.Nem szerveztem volna másokkal progit,mivel tudom,hogy vele talizok.

Lehet új barátokat kéne gyűjteni,de hogyan azt se tudom.

2014. jún. 15. 12:23
 8/11 A kérdező kommentje:

Az a baj,hogy vannak gimis osztálytársaim akik szoktak hívogatni erre-arra.Csak én meg annyira nem illek abba a társaságba meg ők is én is megváltoztunk.Ők a kocsmába járósak.Én meg nem szeretek kocsmázni,sörözni.

Én ha iszok szeretek táncolni,így én inkább a discokat részesítem előnyben.Elég rég voltam bulizni. Barátnőm azt is mindig beígéri és semmi nem lesz belőle vagy csak nagy ritkán megyünk el.

2014. jún. 15. 12:29
 9/11 A kérdező kommentje:
Akikkel meg szívesen eljárnék ők meg az egyetem miatt meg a sok tanulás miatt nem szántak rám időt.Ha nem tanultak a párjukkal voltak.Velem meg nagy ritkán találkoztak.Na nekem ilyen emberekre sincs szükségem.Ők sem voltak azok a jó barátok.
2014. jún. 15. 12:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Miért nem jársz el táncolni?:D Vannak ilyen hip-hop féle oktatások, szerintem megyei szinten is. De előtte igyál egy felest :DD
2014. jún. 15. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!