Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy lehet hogy a barátnőmnek...

Hogy lehet hogy a barátnőmnek nem csíkos (amikor picit elhízol) a lába mikor 70 kiló nekem meg igen mikor 58 kiló vagyok?

Figyelt kérdés
A barátnőm 70 kiló és mégse csíkos a lába!!! Ez a csík akkor szokott megjelenni mikor valaki terehs ezért hívják terhességi csíknak de akkor is megjelen mikor csak piciz hízott vagy!!! Én 58-60 kiló között ingadozok és nekem mégis van mikor egy bő 10 kilóval kevesebb vagyok nálla!!! Ez hogy lehet??
2014. jún. 5. 17:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom de én 44 kg vagyok és a fenekem és a combom belső fele is csíkos.
2014. jún. 5. 17:34
 2/8 anonim ***** válasza:
sokk féle ember típus van minden szervezet másképp reagál
2014. jún. 5. 17:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Azért mert ez alkati kérdés, vagy van, vagy nincs, a barátnőd szerencsésebb ebből a szempontból.
2014. jún. 5. 17:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem nehéz rá a magyarázat: vérkeringés, amelyet az ember 100%-ban a szülőktől örököl, de lehet rajta segíteni. Például azzal, hogy megiszod a napi 2 liter vizet vagy cukor nélküli, minőségi teát, illetve nem kávézol és cigizel. A rossz emésztés is felelős azokért a csíkokért, s a gyakori székrekedés is, amelyeknek a legfőbb oka szintén a kávé és cigi.

A legfontosabb: a folytonos hidratálás, minőségi táplálkozás - azaz a hamis élelmiszerek elkerülése - és valamennyi mozgás.

Rajtam sokkal több plussz kiló van, viszont sokszor mondták már, hogy "gurulok", nem lötyög rajtam semmi és soha nem voltak csíkjaim, sem pedig narancsbőröm.

2014. jún. 5. 17:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen növekszik erre az esély arányosan az elhízás mértékével. Nekem a karjaimon jelentek meg ezek a csíkok egyszer csak random módon pedig nem is híztam akkortájt.
2014. jún. 5. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem attól függ, hogy hova hízol.Ha te a combodra, akkor ott. Lehet, hogy a barátnőd, ha hízik akkor azt arányosan teszi
2014. jún. 5. 18:51
 7/8 anonim ***** válasza:
A növekedési csíkok akkorjönnek, ha hirtelen változol, hízol, vagy hosszában nősz.
2014. jún. 5. 19:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Gondolom ő szép lassan, egyenletesen nőtt meg ekkorára.
2014. jún. 5. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!