Legjobb barátnőmnek lett egy új barátja és kicsit hanyagol. Ezért lehet? (többi lent)
Kb 1 hete ismerkedett meg egy sráccal mint mondta csak barátok.Viszont nagyon sokat eljár ezzel a sráccal.Van neki autója és viszi minden felé.Délután elmennek és hajnalokba érnek haza.Barátnőm azt mondta neki ez az igazi élet amikor nincs otthon.
Viszont ilyenkor barátnőm teljesen elérhetetlen.Tegnap is megbeszéltük,hogy este találkozunk!Erre azt mondta oké nem sokára otthon van majd hív.Hát nem hívott.
Arra gondoltam,hogy lehet mivel friss barátság, lehet azért akar vele annyit lenni.Mivel a barátságunk elején mi is rengeteget együtt voltunk/beszéltünk.
Engem nem zavar legyenek új barátai csak ne hanyagoljon engem,mert ez esik nekem rosszul!Illetve ha barátnőmmel vagyok akkor meg telefonon/viberen állandóan ezzel a baráttal beszél.
Nem tudom mit csináljak.Keressem azok ellenére,hogy ígérte talizunk vagy várjam míg ő jelentkezik ilyenkor?
Tegnap még egy sms-t vagy üzit sem kaptam,hogy bocsi ne haragudj hogy nem tudtuk talizni vagy ilyesmi.Facen is fent voltam ma reggel kb fél órája,de nem írt volna.
Jártam táncolni (de csak a gimis osztályból voltunk páran akiknek egy ismerős tánctanár tartott tánc órákat amiket elhülyéskedtünk,mert senkinek semmi tánc tudása nem volt :D ) Nem került sokba,meg a sulinkba volt a tánc.
Viszont ez a tánc tanár Pesten oktat igazából.Na már most nekem nincsen pénzem beutazgatni és még a tánc órákat is kifizetni.Jelenleg munka nélkül vagyok,remélem nem sokáig.
Szóval semmi sportra vagy táncokra nem igazán tudnék eljárni,ahol lehetne ismerkedni.
Hát csupa idegen közé meg 1 feles kevés lenne minimum 3 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!