Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most ezért haragszik az lb-m?...

Most ezért haragszik az lb-m? (egyben unokatesóm is) 13 vagyok és ő is.

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm az anyjával új lakásba költözött, és vett oda fésülködő asztalt meg laminált padlót. én azon a napon, mikor voltam megnézni a lakást, mondtam neki h nekem is lesz fésülködős asztalom, és laminált padlóm meg átfestjük a szobámat. Most olyan, mintha haragudna. Szerintetek azt hiszi, utánozni akarom? Pedig én már régebb óta tervezem mind a kettőt. Szerintetek most haragszik rám mert nekem is lesz?

2014. jún. 18. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom miért kellett neked ezt pont ebben a helyzetben mondani.. szerintem jogos,hogy nem esett jòl neki!
2014. jún. 18. 21:32
 2/6 A kérdező kommentje:
mert most döntöttem el, meg adott egy kis motivációt, de ha jó barát lenne (szerintem) nem irigykedne, hanem örülne az én örömömnek, de zért kíváncsi vagyok a véleményekre..
2014. jún. 18. 21:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Engem is felcseszne ha valami tök jó dolgom lesz vagy csinálok valami jót és más rögtön mondja hogy neki is lesz, ő is akarja, ő is kipróbálja, neki is kedvence, mikor azelőtt egy kukkot nem szólt róla. Persze, hogy úgy jön le, és sok embert baromira idegesít.
2014. jún. 19. 16:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Pontosan.. ha jò barát lennél (ahogy te fogalmaztál) akkor tekintettel lettél volna rá,hogy ott az a pillanat az ő öröméről szòl. Önző voltál,nézz magadba.
2014. jún. 19. 20:52
 5/6 A kérdező kommentje:
ez nem önzés,attól miért vagyok önző hogy nekem is lesz valamim, ami neki. utolsó komenntáló,ez minden, csak nem önzés ;)
2014. jún. 19. 21:17
 6/6 anonim válasza:
Szerintem nem nagy cucc. Engem nem zavarna ilyen kis semmiség.
2014. jún. 19. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!