Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Unokatesóm haragszik ránk,...

Unokatesóm haragszik ránk, szerintetek jogosan? (szitu lent)

Figyelt kérdés

Hosszú lesz,de így egészben érthető szerintem.

Mi Bp mellett lakunk ők meg Pécsen.

Nekünk is és nekik is vannak anyagi gondjaik.

Nekem novemberben volt a szalagavatóm (nagyon sok pénz ment rá, tánc tanár, ruha stb) nagy nehezen kifizettük.Na ők feljöttek az én szalagavatómra.Mellesleg nekik 90 %-os kedvezményük van tömegközlekedésen így 3 ezer ft-ból feljöttek..

Akkor mondta unokatesóm,hogy februárban lesz az ő szalagavatója menjük le.Mondtuk,hogy pénz kérdése az egész mivel nekem és húgomnak 12 ezer ft lett volna oda -vissza az út.És hogy ő szólt előre ,hogy tegyünk félre pénzt.Na nekünk nem azért de fontosabb dolgokra kellett a pénz pl kajára vagy éppen a villanyszámlára.Nem volt fölösleges 1000 ft-unk sem.

Így nem mentünk le,mert nem volt pénz.Eléggé össze vesztem vele,ők is elég rossz anyagi körülmények között vannak és nem értette meg,hogy 3 ezer és 12 ezer ft között van egy kis különbség.DE hogy ő szólt,hogy tegyünk félre..na kb 1 hónapig veszekedtem vele fb-on..aztán kibékültünk.

Na itt jön még egy bukkanó, szombaton lesz a ballagása,emiatt is szólt már márciusban,hogy tegyünk félre pénzt,hogy lemenjünk.Anyumnak úgy nézett ki,hogy össze jön vmi nagyobb meló(ingatlanos) amiből lemehetünk,viszont nem jött össze neki,úgyhogy pénz megint nincs.Viszont kiderült ,hogy nekem vasárnap délre mennem kell az ofőnkhöz,mert meghívta az osztályt.Erre pedig muszáj elmennem és nem érnék vissza sehogy sem ha lemennénk Pécsre,mondjuk pénz sincs..

Megírtam uncsitesómnak,hogy nem tudok menni,nem írt vissza.Tuti haragszik ránk.

DE hát a semmiből nem tudtunk akkor félre rakni.Most meg tényleg van okom nem le menni.

Rá se merek írni,mert akkor megint mi leszünk a szemetek,hogy ő szólt előre..

Viszont az osztállyal és az ofővel ez az ucsó közös nap ilyen lazán.

szerintetek jogosan haragszik?

2013. ápr. 20. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
52%

Nem jogos a haragjam inkább gyerekes a viselkedése.

18 évesen ennyi esze lehetne, hogy megértse, van fontosabb dolgokra is pénz, mint vonatjegy meg stb.

Főleg úgy, hogy nekik se jobbak az anyagi körülményeik.

2013. ápr. 20. 21:35
 2/5 anonim ***** válasza:
62%
Fel nem tudom fogni, hogy képesek az emberek ilyeneken pattogni, meg összeveszni. Ha nincs pénz akkor nincs pénz, mit nem lehet ezen érteni?
2013. ápr. 20. 21:39
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
szerintem érthető hogy rosszul esett neki, mert ő felment a tiedre. Ettől még meg kéne értenie hogy ez nem a te hibád.. próbáld meg kárpótolni, mondd hogy meglátogatod amint lesz egy kis pénzetek, vagy hogy szívesen látod nálatok... Rokonok vagytok, meg fog oldódni
2013. ápr. 20. 22:32
 4/5 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem ha már jó előre szólt hogy bizony lesz szalagavató és készüljetek rá, akkor jogos hogy megbántva érzi magát. 3 hónap alatt szerintem illet volna félre rakosgatni és meg is lett volna a pénz.
2013. ápr. 21. 08:25
 5/5 A kérdező kommentje:

mondtuk,hogy ha lesz úgy pénz akkor lemegyünk nyáron hozzájuk..

Nekem is rosszul esett,hogy ők feljöttek,de mi nem tudtunk lemenni..de pont tavaly ősztől lettünk nagyon rossz anyagi helyzetben,most jobb már,de még most sincs fölös 12 ezer ft-unk..

Próbáltunk félre tenni de 3-4 hónap alatt nem tudtunk volna 12 ezer ft-ot össze szedni..

bérletekre( nekem és húgomnak összesen 9-10-ezer a havi bérlet) kajára,kutyakajára,számlákra mindig kellett vmire a pénz,tényleg fölösleges 1000 ft sem volt..

Ők is rossz helyzetben vannak és pont ezért nem értettem,hogy nem értik meg,hogy fontosabb dolgok is vannak az életben mint egy utazás..

Ha lenne nekünk is kedvezmény és 3 ezerből megjárjuk az egészet azt gond nélkül ki tudtuk volna fizetni,de 12 ezer az már nekünk sok..

Nem írok rá inkább,megvárom míg ő ír,nem akarok megint egy hónapig ezért veszekedni,fölöslegesen,mert tényleg gyerekes dolog amit csinál,persze megértem,hogy rossz érzés,hogy szólt előre..

2013. ápr. 21. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!