Mit tegyek ha a legjobb barátnőm lehet hogy haragszik rám?
Figyelt kérdés
Írt nekem hogy doktorhoz mennek de nem jutott el az agyamig hogy megkérdezzem hogy miért este jutott eszembe hogy írjak neki :( de azt kérdezte tőlem még reggel hogy láttam-e amit telón írt...írtam neki hogy muszaly volt felkelnem és megirnom hogy miért voltak dokinál...ma is írtam neki hogy szia de még a tegnapira se és a maira se válaszolt pedig azt jelzi hogy bejelentkezve van lehet az anyukája van gépnél de nem biztos MIT TEGYEK??? :(2014. jún. 17. 11:25
2/4 anonim válasza:
Először is ne aggodalmaskodj. Írd le neki ugyanezt a sztorit, mint itt. Ha doktornál volt, valószínűleg beteg, és otthon kell feküdnie, pihennie. Lehet, hogy anyukája nem engedi, hogy gépezzen. Menj át hozzá, lepd meg. Vagy hívd fel telefonon! Biztos nem haragszik.
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy még az orvosnál vannak. Vagy ha beteg, akkor lepihent.
Majd délután hívd fel esetleg, ha addig nem válaszol.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen de mi városban lakunk ők falun és többen laknak egy házban és gondolom akkor vele van valami nagyon szépen köszönöm!!!a kommenteket továbbra is elfogadom!!!
2014. jún. 17. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!