A legjobb barátnőm haragszik rám. Mit tegyek hogy megbocsásson?
Figyelt kérdés
Megbántottam a barátnőmet, és már hetek óta nem áll szóba velem. Mivel engeszteljem ki?2013. okt. 19. 20:39
2/5 anonim válasza:
Csak nem ezzel?
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__4..
3/5 anonim válasza:
Először is:mivel bántottad meg? Mert attól is függ. Amúgy szerintem SEMMIKÉPPEN ne az interneten keresztűl kérj bocsánatot.
4/5 anonim válasza:
Szerintem kérj tőle bocsánatot(tényleg fontos hogy ne neten) Elég nehéz így segíteni hogy nem tudni mivel bántottad meg,de mond hogy nem úgy gondoltad.Lepd meg valamivel,amit nagyon szeret.p.l.:ha szeret enni a kedvenc sütijével,ha szeret egy filmet vagy könyvet akkor egy ahhoz kapcsolódó kis tárgy(személyesebb ha kézzel készített),vagy ha örökmozgó akkor valami kinti program.Nem túl nagy dolgok de jól esnek.
5/5 A kérdező kommentje:
Hosszú....2. nem azzal :)
az a baj hogy max. heti 10 percet tudok vele találkozni :((
2013. nov. 3. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!