A legjobb barátnőm azért haragszik rám, mert másokkal voltam egy rendezvényen. Nagyon-nagyon fáj, de közben bennem van az is, hogy legjobb barát ilyet nem tesz. Mit kéne tennem? Sírtam érte, könyörögtem, hogy bocsásson meg, de lerázott.
Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 20:41
1/10 anonim válasza:
Legyen már benned tartás, a kutya mindenit neki. Sírva könyörögni?! Nem az anyját ölted meg, hogy tudsz így megalázkodni? A szemébe röhögnék, nemhogy könyörögnék. Jó nagy marha vagy...
2/10 A kérdező kommentje:
de nagyon szeretem őt. :( nem akarom elveszíteni....
2013. jún. 28. 20:53
3/10 anonim válasza:
Aha, és szerinted ő szeret téged? ...
4/10 A kérdező kommentje:
azt mondta....
2013. jún. 28. 20:57
5/10 anonim válasza:
Nekem is rosszul esne. Majd idővel megbékél. Most hagyd!
6/10 A kérdező kommentje:
rendben..
2013. jún. 28. 21:00
7/10 anonim válasza:
Nagyon gyerekek lehettek még ezzel a felfogással..Szerintem tudod te is, hogy vicc az egész :)
8/10 A kérdező kommentje:
gyerekek vagyunk még, 8.-osok, de ettől még igaz és fáj...
2013. jún. 28. 21:03
9/10 anonim válasza:
Inkább azért haragszik szerintem, mert őt nem hívtad.
10/10 A kérdező kommentje:
őt is hívtam, és jött is...
2013. jún. 29. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!