Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Barátnőm haragszik rám, mert szerinte túl sokat vagyok egy jó barátommal. A barátnőm 6 hónapja ismerem, a legjobb barátom mióta az eszemet tudom. Mit kezdjek ezzel a szituval?
az első vagyok,
mint nő mondom, h mondd meg a bnődnek h vagy megszokja vagy vége... igaz ... a nők jönnek mennek, de a barátság örök ! ne dobd el egy lány miatt a barátodat! mert ő mindig ott lesz veled , még ha a bnőd nem is lesz ott:))) nem lehet féltékeny azért mert h heti 2-3 szor 1 órát találkoztok, neked is van magán életed !
"A csajok jönnek-mennek, a barátság örök. Ha nem tetszik neki, keressen egy remetét."
Szó szerint. 20 évesen ne a barátnőd döntse már el, hogy kivel vagy... Nem mondom, hogy mi köze hozzá, de a férfiaknak igenis kell egy kis kikapcsolódás. A barátnőd még pulya, ne haragudj, hogy ezt mondom, de amint nővé válik, megfogja érteni a férfiakat és azt, hogy nekik is szükségük van egy kis szabadságra. Sajnos néha a nők elől menekülnek, de ez van! :D Tanulj, bulizz, csajozz. Majd 25 évesen kérdezd meg ezt újra, de akkorára már olyan csajod lesz, aki nem rak rád pórázt! :)
L/22
a csajjal nézd meg a Ted című filmet:D
elég blődli, de pont ráillik a dologra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!