Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kibéküljek vele vagy haragudja...

Kibéküljek vele vagy haragudjak rá?

Figyelt kérdés
Szombaton van a szülinapom és már 2 hete szóltam a barátnőmnek hogy ne tervezzen programot, és ugy is volt de péntek este felhívott skype-on hogy nem tud jönni mert vasárnapról ártakták szombatra a meccsét.Én mondtam neki hogy nagyon rosszul esik mert hogy direkt szóltam előre.Erre ő azt mondta hogy minden évbe van szülinapom.(nem mintha neki nem lenne minden hétvégén meccse).És az idegesít legjobban hgy nem bocsnatot kért hanem magyarákodott.plusz mikor elkezdtünk veszekedni lerakta a telefont,mintha ő lenne megsértődve.És most itthon unatkozo egyedül a szülinapomon:S

2013. szept. 28. 12:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát először is: Boldog szülinapot! :)

Másodszor pedig: ő sem teheti meg valószínűleg, hogy kihagyja a meccset és te sem teheted meg azt, hogy másik napra rakod a születésnapodat, viszont azt megtehetitek, hogy mondjuk holnap ünnepeltek, vagy a jövő hétvégén. Minek veszekedni egy ilyen dolog miatt, leültök szépen, megbeszélitek a dolgot, mert szerintem nem is haragudtok egymásra igazán.

2013. szept. 28. 12:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Igazából az zavar jobban, hogy nem bocsánatot kért hanem kifogásokat keresett:S és úgy csinált mintha neki kéne rám haragudnia
2013. szept. 28. 12:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Boldog Szülinapot! :)

Az első válaszolóval értek egyet, ahelyett, hogy veszekedtek, inkább találjatok egy másik időpontot, ami mindenkinek jó. Az tényleg nem volt szép, hogy ő tette le a telefont, de, ha jó a viszony köztetek, meg tudjátok beszélni.

Ígérem, ha ma, valamilyen okból kifolyólag koccintok valakivel, iszom az egészségedre is :)

2013. szept. 28. 13:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Boldog szülinapot! És békülj ki vele, mert fölösleges ezen vitázni. Gondolom, ideges volt, hogy ilyen szerencsétlen időpontra rakták át a meccsét, és hogy te nem érted meg, hogy semmit se tehet ellene.

Semmi okod nincs haragudni rá, és esetleg a meccse után is összefuthattok, nem?

2013. szept. 28. 14:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Elmész a meccsre, utána beültök valahová...
2013. szept. 30. 17:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Messze volt a meccse és nem is hívott.de már mindegy már jóba vagyunk meg minden
2013. szept. 30. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!