Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most? Haragudjak rá? Engem ő simán elenged mindenhova, én vagyok a féltékenyebb típus, az exem miatt.
Akkor rossz kategóriába írtál,és rossz leírást!
Csak is magad tudsz segíteni ezen.Akarnod kell.
Megjegyzem.Ha én ezt megtudnám.Szerintem dobnálak.
Figyelj, szerintem ülj le beszélni vele arról, hogy megérted, hogy miért nem mondta el (mert félt, hogy kiakadnál), de ez így neked végső soron rosszabb. Ígérd meg neki, hogy nagyon össze fogod szedni magad, hogy ne akadj ki, de kérd meg szépen, hogy mondja el neked az ilyeneket időben. És tényleg próbálj meg nem kiakadni, ha elkezdenél, akkor akár ő is figyelmeztethet rá, hogy megígérted, hogy nem fogsz.
Ismerem a helyzetet, amiben lehetsz, én úgy gondolom, ezen csakis a drasztikus őszinteség segíthet. Én ezt kívántam és kívánom meg a mai napig a barátomtól, aki egyszer vétett ellene még a kapcsolatunk alakulásakor, de azóta még akkor is őszinte volt, amikor ez marhára fájt nekem, ugyanakkor magát az őszinteséget elismertem és értékeltem. Hiszen így tudom, hogy megbízhatok benne.
Csodálom hogy még eddig nem dobott ki ha emiatt ennyit hisztizel miközben ő mindent megad neked. Ráadásul az exedre fogod ami már legalább 2 éve volt... én a helyébe kipenderítettelek volna egy ilyen kiakadás után...
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!