Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek? Haragudjak vagy...

Mit tegyek? Haragudjak vagy hagyjam a fr*ncba?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmmel kb. 5 nappal ezelőtt még nagyon jól kijöttünk. Vásárolgattunk, hülyültünk stb. Most meg amikor visszajöttem (elutaztunk)hozzám se szól, lepattint, sőt egy másik barátnőkkel haverkodik. Nem vagyok féltékeny nekem mindegy kivel van, de az, hogy k*csögösködik velem az már több a soknál... A pasija szerint is valami megváltozott rajta. (14/L)

2014. ápr. 23. 13:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Hagyd
2014. ápr. 23. 13:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, ne hagyd a francba.

Egyszerűen csak kérdezd meg, hogy mi történt, van-e valami baj, mert olyan más lett a viselkedése.

2014. ápr. 23. 13:14
 3/6 A kérdező kommentje:
nem tom az első komizóval értenék egyet, de lehet a másodikra kéne hallgatnom :/
2014. ápr. 23. 13:21
 4/6 anonim ***** válasza:

A legjobb barátnőd, de csak úgy hagynád, anélkül, hogy megkérdezd, hogy mi a baja?

Utána még mindig hagyhatod :) De engem biztosan érdekelne, hogy mi történt.

2014. ápr. 23. 14:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg mi baja. Ha legjobb barátod volt akkor csak számít valamit neked, hogy miért változott meg.
2014. ápr. 23. 14:45
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2014. ápr. 23. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!