Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért csinálja ezt? Mit...

Miért csinálja ezt? Mit csináljak, hogy ne hagyjam magam?

Figyelt kérdés

A problémám az hogy van egy barátnőm ha ezt annak lehet nevezni.. hát szóval nagyon lekezelő velem, felgma és van hogy ok nélkül nem szól hozzám aztán én vagyok a hibás mindenért hogyha valami van.. van még 2 lány akikkel nem úgy viselkedik mint velem, velük kedves bár néha velük is olyan de velem sokkal jobban.. Ma is csak egyik barátnőmnek mutatott valamit nekem meg nem.. és azt mondta engem úgy sem érdekel pedig ez nem igaz.. Kb. azt látom rajta hogy utál van hogy rám néz és forgatja csak a szemét..

A többi barátnőivel elvileg azért nem olyan mert ők mindig visszaszólnak ha valami olyat mond és csak nevet rajta.. Én meg ugye nem merek visszaszólni mert nem vagyok olyan. De mostmár talpraesett szeretnék lenni.

Mi baja lehet? Mit mondhatnék neki hogy állítson magán és normális legyen?

2014. ápr. 7. 17:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez személyfüggő szerintem.

Nekem például olyan a kapcsolatom x emberrel, hogy kölcsönösen szólogatunk be egymásnak. Viszont ha x ember y emberrel teszi az más. Mert y ember magára veszi, és nem szól vissza, és meg is sértődik.

Ne akarj mindenkin változtatni. Tégy egy próbát annyival, hogy oda mész hozzá, és mondod: "Te, nekem ez meg ez a bajom veled. Megbeszélhetnénk?" Vagy ahogy akarod. Ha az sem megy, akkor hagyd. Ne akarj megváltoztatni annyira másokat. Van akinek ez természetes, és nem azért csinálja, mert most meg akar bántani. Ilyen a természete.

13/L

2014. ápr. 7. 17:37
 2/3 A kérdező kommentje:

Az is lehet a baja hogy elvileg én tetszem annak a fiúnak aki neki tetszik és ezért féltékeny rám.. még tavaly le is riban*cozott.. pedig nekem még csak nem is tetszik a fiú

Köszönöm a válaszod!:)

2014. ápr. 7. 17:43
 3/3 anonim ***** válasza:
47%
A probléma ott van, hogy nem tisztel, két félle képen tisztelhetik az embert, vagy félnek tőled, vagy felnéznek rád. Ő irányít és itt van a probléma, vedd a kezedbe a gyeplőt, mond meg neki, hogy számodra ez a viselkedés elfogadhatatlan, és ha nem változtat rajta akkor szakítasz vele.Nagyon egyszerű amit tanácsolok neked, és hidd el ha ezt megfogadod mindennél többet ér. Legyél őszinte mindig és soha de soha ne foglalkozz azzal, hogy ki mit gondol rólad, és ne törődj azzal sem, hogy ki milyennek tart. Ezzel ,hogy behódolsz a nőnek, sem magadnak sem neki sem a kapcsolatotoknak nem teszel jót. Neki egy férfira van szüksége nem egy papucsra. Sokkal jobban jársz ha most kidobod őt és ő rohan utánad, mert rájön mit is vesztett, mint hallgatod a hülyeségeit és beletörődsz a sorsodba. Legyenek elveid nem ő a főnyeremény hanem te vagy az, ezt soha ne feledd!
2014. ápr. 7. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!