Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Hagyjam ott a...

Mit csináljak? Hagyjam ott a barátnőmet, vagy utáltassam meg magam a többiekkel?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam, aki egyben az egyik barátnőm is és amióta vele elkezdtem barátkozni, a többi osztálytársaink kiutáltak, mert ő nagyon visszahúzódó, csendes, nehezen nyílik meg és sosem megy oda a többiekhez és miatta már én sem mentem oda hozzájuk, vagy ha néha mégis, megsértődött.

És mint kiderült, jövőre is osztálytársak leszünk, viszont mivel már átéltem ezt, nem akarom, hogy az új osztálytársaim is kiutáljanak, mert mindig csak vele vagyok, viszont ahhoz megint nincs szívem, hogy egyedül hagyjam...Mit tegyek? Hagyjam ott a barátnőmet és barátkozzak másokkal, vagy legyek megint csak vele és úgy legyek ott 6 évig, hogy a többiek utálnak?

15l

2013. máj. 4. 19:00
 1/6 anonim ***** válasza:
elég gáz osztály. nálunk ilyenért nem utáltak ki senkit. nehéz ilyenkor jó tanácsot adni, de próbálj meg egyensúlyt találni a barátnőd és a többi osztálytársad közt.
2013. máj. 4. 19:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Beszélj a barátnőddel, hogy te nagyon jó fejnek tartod, meg tök rendes, stb., de szeretnél a többiekkel is jóban lenni, barátkozni, néha együtt lógni velük. Ha igazán jó barát, nem sértődik meg ezen, vagy idővel megbékél, de ha emiatt már nem kedvelne téged, érdemes a többieket választani helyette. 26N
2013. máj. 4. 19:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

én is olyan voltam alapiskolában, mint a barátnőd. aztán jött a középiskola és vettem és 180 fokos fordulatot. szépen kérlek: semmi esetre se hagyd egyedül szegény lányt. azt viszont értesd meg vele, hogy nincs duzzogás, ha te másokkal is beszélgetsz. az volna a legjobb, ha segítenél neki beilleszkedni. ragadd meg a kezét, vidd oda 1-2 emberhez és kérdezz tőle, beszéltesd. így a többiek is látni fogják, hogy értelmes, kedves csaj.

21/l

2013. máj. 4. 19:11
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

1. Igen, tudom, szerintem nálunk az a baj az osztállyal, hogy túlerőben vannak a "rajok", és kevesebben a normális emberek és nálunk a menőbbek már azért leszólnak valakit, ha nem cigizik vagy ilyesmi...mindezt 8.-ban, pedig ELVILEG ez a város egyik legjobb általános iskolája..:)

2013. máj. 4. 19:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
gondolom most kerültök gimibe. hidd el, ott már más a helyzet..a mienk legalábbis egy nagyon toleráns osztály, most kifejezetten népszerűnek számítok, általánosban meg én voltam a kis nyomi lány, a stréber, akivel gáz volt mutatkozni. vagy ha ez nem jönne be, akkor egyet értek az előzővel, kérd meg, hogy nyissatok a többiek felé.:) két külön személyiség vagytok, szép, hogy jó a viszonyotok, de ne hagyd, hogy egy emberként kezeljenek titeket.
2013. máj. 4. 19:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) Megpróbálom majd őt is megbarátkoztatni a többiekkel.
2013. máj. 4. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!