Mit csináljak ha anyukám azt hiszi, hogy a legjobb barátnőmet azért hívom meg, hogy egész nap a gépen lógjunk?
Úgy kezdődik,hogy igazából én győri vagyok a barátnőm meg egy Csorna melletti kis faluban él és Csornára járunk mindketten iskolába.
De mivel ugye én Győrben lakom,ezért egyszer sem volt még nálunk és én tanévvégén vagy a nyáron el szeretném hívni hozzánk ott aludni.
Anyukám az elején benne volt de most csak szidja ezt az ötletet.
Hogy a tesóm meg én mellem kap egy újabb unatkozó kölköt és akkor mi itt a gépet nyomjuk egész nap.
De nem!
Szépen ki mennénk a házunk elé(utcára) és kint mi ugróköteleznénk dumálnánk ellennénk.
És én mondtam anyukámnak,hogy a barátnőmet nem azért hívom ide,hogy élvezzük együtt az unalmat hanem azért,hogy legyen egy szép emlékünk,egy jó nyarunk.
És akkor azzal jött,hogy ő elakar majd menni ide-oda kozmetikushoz,masszőrhöz és oda nem mehetünk vele.
De nem bírja felfogni,hogy mire hazaér addigra a lakás ugyanolyan lesz,nem szednénk téglára.
De hogy vegyem rá?
Hát ha csak 1 napról van szó, akkor nem értem anyukádat.
Kérdezd meg tőle, hogy milyen feltételekkel hívhatod át a barátnődet. Mit vár el tőletek, stb.
Én meg már azt hittem az egész nyárról van szó. :)
Úgy tűnik, anyukád nem bízik benned. Próbálj meg a kedvére tenni. Tudod: házimunka. Segíts neki és légy megbízható.
Majd dobd fel ismét a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!