Mi a Morbid Angel zenekar legjobb albuma, ami jellemezhetné az egész együttes zenéjét?
Nemrég óta ismerem a zenekart,de valahogy nem nyerte el a tetszésem. Pedig nagyon jónak mondják,de reménykedem,hogy csak én fogtam ki a legrosszabb számokat.
Előre is köszönöm!
Nem tudok sorrendet tenni, de nekem ezek a kedvenceim:
Altars of Madness,
Covenant
Blessed Are the Sick,
Altars of madness
Covenant
Gateways to annihilation
Egyébként attól is függ ,hogy mennyire szereted a Morbid Angel-t ,hogy szereted-e a death metalt.(ezt csak azért írtam ,mert nem említetted ,hogy milyen zenéket szeretsz)
A személyes kedvencem:
Köszönöm mindkettőtöknek!
# 2
"Egyébként attól is függ ,hogy mennyire szereted a Morbid Angel-t ,hogy szereted-e a death metalt"
A Death Metal az egyik kedvenc alműfajom a Metálon belül,de ha nem azt hallgatok,akkor is valami nagyon fantáziadús/egyedi együttest. A Morbid Angel-t pedig még nem szeretem,révén hogy amit eddig hallottam nem tetszett. Viszont épp ezért tettem ki a kérdést,sokan dicsérik,úgyhogy örülnék,ha megszeretném :)
Valamelyik albumot leszedem a fent említettek közül,aztán majd szólok,hogy tetszett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!