Szerinted a Rózsaszín Pittbull a legjobb punk együttes?
Figyelt kérdés
Ha nem is a világon , de a magyarok közül szerintem biztosan ;ĐĐ
Bár egy sex pistols-hoz képest hát ,,,,,
2012. dec. 30. 20:50
2/21 anonim válasza:
Legjobbnak szerintem erős túlzás lenne, bár magyarokat szinte nem is ismerek, hogy ahhoz hasonlítsuk. :)
3/21 anonim válasza:
Nem. Mért nem hallgatsz Alvint, Tankcspdát, Depressziót, Ossian-t inkább?
Igazából Adam Lambert a legjobb de ő nem igazán punk műfaj.
4/21 A kérdező kommentje:
A TCS-nek néhány száma tetszik, Alvintól még nem hallottam sok számot , de majd utána nézek. Adam Lambert-nél meg még Avril Lavigne is nagyobb "punk"
2012. dec. 31. 13:02
5/21 anonim válasza:
mondjuk Adam tényleg nem punk énekes....de én mondjuk inkább rockot, hallgatok !még is! mellette meghallgatom Adam zenéjét,sőt nagyon is szeretem azt hallgatni...pedig egy picit eltérő stílus...:D amúgy én is szeretem a rózsaszín pittbull-t ;D
6/21 anonim válasza:
#3: amiket leírtál azok közül egyik sem punk, de nem baj. :)
Punk az pl. Dead Kennedys...
Amúgy szeretem a Rózsaszín Pittbullt, vicces szövegeik vannak. :D De a magyarok közül jó a Hátsó Szándék és a Hatóságilag Tilos is.
7/21 anonim válasza:
Én odaírtam amikor Adamet említettem h NEM EZ A MŰFAJ!
8/21 anonim válasza:
Jó, de csak Adamhez írtad oda, de a többi se punk :D
9/21 anonim válasza:
Rózsaszín Pitbull jó , de nem a legjobb a magyarok közül...
Ott van a CPg , az ETA, Auróra, Prosectura.
Külföldiek közül Dead Kennedys , Ramones, a Clash, Sex Pistols, The Casualties .
Egyszeűen nem értem, hogy hogy jön ide Adam Lamert és Avril Lavigne.. :S
Egy punk csajszi
10/21 anonim válasza:
Ja tényleg a CPg-t én is írni akartam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!