Szerinted a Rózsaszín Pittbull a legjobb punk együttes?
Figyelt kérdés
Ha nem is a világon , de a magyarok közül szerintem biztosan ;ĐĐ
Bár egy sex pistols-hoz képest hát ,,,,,
2012. dec. 30. 20:50
11/21 anonim válasza:
nem, LMFAO a legjobb punkegyüttes
13/21 anonim válasza:
Miért ne? Mert szerinted mi? disco??
egyébként punk rock
14/21 anonim válasza:
Messze nem...igénytelen, rossz hang, vicces, de nem túl jó szöveg...Alvin? Link-x? Grenma? Rise Against? Sum 41? Többek között...
15/21 anonim válasza:
Jaaaaaj amiket felsoroltál az mind DIVAT punk..
sőt, a legtöbbet néhány p*csa és a sok majom is hallgatja a osztályban...
Na mind1 nem vitatkozok veled.
Mellesleg...szerintem a IGAZI punk zene miről szól???
17/21 anonim válasza:
hallgattam énis exploited-et, sex pistolst...de végül ezeket szerettem meg nagyon, mivel zeneileg sokkal igényesebbek, és a mondanivalójuk is érettebb és jobb...és rohadtul nem érdekel mi divatpunk és mi nem...
18/21 anonim válasza:
ja és ez esetben...bad religion? anti-flag?
19/21 anonim válasza:
ha már poppunk, akkor inkább Green Day..
20/21 Atomnindzsa válasza:
Szerintem a Sex Pistols nem akkora etalon, hogy ne lehetne akár a Pitbull jobb :D (ha már offolunk a "szerintünk ki a legjobb punkzenekar" felé, akkor szerintem a Ramones messze a legjobb, de a Clash és a Cock Sparrer is ott vannak (voltak)). Amúgy azt, hogy ők-e a legjobb hogyan szeretnéd objektíven eldönteni? Csak mert nem nagyon lehet. De szerintem jók, én rajtuk nőttem fel, 14 évesen ütött, és most is vicces :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!