Mi lenne a legjobb megoldás a kicsinek és persze az egész családnak az alábbi helyzetben?
Terhes vagyok,ami csak a legutolsó pillanatokban derült ki,talán nem is baj,túl gyáva vagyok egy abortuszhoz!
Van már egy kislányom,az édesapjával 3 éve külön vagyunk,de sok kérlelésre adtam neki még egy esélyt.Tudja,hogy terhes vagyok és így is vállal,azt mondja én vagyok neki a nagy ő,úgy ahogy vagyok,más gyerekével a szívem alatt is!
Az igazi apuka nem tudna,akarna nekünk közös életet teremteni,egyébre pedig nincs szükségünk,hogy néha-néha felbukkanjon és összezavarja mindannyiunkat!
Én azt szeretném,hogy az én nevemet viselje és tisztában legyen azzal,hogy aki neveli az nem a vérszerinti apja.
A "párom" azt szeretné,hogy apának szólítsa és ennek én is örülök.Ő felvállalná teljesen is,a nevére is venné,de annyi a jóakaró ember mostanában,hogy úgyis hamar kitudódna és nem akarom,hogy ezt akárhány évesen is mástól tudja meg!Illetve a nagyszülők se peszrtálnák szívesen más gyerekét,hiába szereti a fiúk sajátukként.
Szerintetek mennyire sérülne?
Hány évesen kellene elkezdeni magyarázni neki,hogy azt mondod,hogy apa,de neked nem ő az "igazi apa".
És nem jönne rá egykettőre,hogy megtalálja az igazi apját,ami szintén csak árt neki!
Én úgy érzem az a helyes és csak az kivitelezhető,ha őszintén nevelem,de mennyit ártok neki ezzel?
Van valakinek tapasztalata,vagy ötlete,véleménye?
Köszi előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!