Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek haragudjak rá?
Tegnap este a haverokkal elmentünk pizzázni.Jött a pasim is és utánna vettünk sört meg piát.
A haverok elmentek wc-re amig mi ott ültünk a piával és kb mindet megittuk a pasimmal.
És kb fél órára rá olyanokat mesélt nekem hogy mielőtt jártunk volna a mostani osztálytársammal kavart kicsit.
Ezen nem akadtam ki mert ez akkor történt mielőtt egyáltalán ismertük volna egymást.
És arról is mesélt h ő kao oviba mindenkit levetkőztetett.
Mondom erre nem nagyon voltam kiváncsixd amúgy egy oviba jártam vele csak ő nem emlékszik rám.
És végig erről dumált.
Én meg kiakadtam rá és megkérdeztem akkor most te őket jobban szereted mint engem?
Mondta hogy nem és engem szeret a legjobban.
Mielőtt jártunk volna a neten kavartam egy fiúval és találkoztunk volna csak összevesztünk és letiltottam.És feloldottam már 1 hete de azt ő észreveszi?Vagy csak simán nem akar már bejelölni?
##
oké, hogy névtelen a kérdés, de ennyi máskor ne írd le részletesen a dolgot mert magára ismer az illető. erre nem gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!