Mit csináljak? Lehet hülye kérdés de azért felteszem
Ha csak azért képes rád berágni, mert nem egyezik a zenei ízlésetek, akkor csak sajnálni tudom a barátnődet. Én is azon a véleményen vagyok, hogy mindenki azt hallgat, amit kedve tartja hallgatni. Engem kinéztek jó sokáig a suliban, mert rockot és metalt, valamint film- és anime soundtrackeket hallgattam/hallgatok a mai napig előszeretettel, viszont nem érdekeltek az előítéletek, mert jobban végiggondolva nem tudtam felhozni egyetlen indokot sem amellett, hogy miért kéne függenem másoktól vagy a kedvükre tennem. Sőt, volt, hogy általam "tért át" valaki az én stílusomra XD Egyik ismerősöm ráadásul rappet, rockot és metalt is hallgat, szóval ez is bizonyítja azt, hogy van helyük a különböző stílusoknak egymás mellett, akár egyetlen emberen belül is.
Hozd fel a barátnődnek, hogy mi lenne, ha adna egy esélyt a te stílusodnak, és meghallgatna néhány általad kedvelt zeneszámot! Ha elég nyitott, akkor vagy megkedveli (amit igazándiból kétlek), vagy ha nem is kedveli meg, rád hagyja a dolgot, és hagy téged hallgatni a zenédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!