Lehet, hülye kérdés lesz, de felteszem hátha valaki választ ad rá. Szőke hajam és mivel a festék nagyon tönkre vágta így vissza akarom festeni az eredetire ami barna. De én azt hallottam, hogy ha nagy szín változás történik a baba nem ismer meg?
Nem hülye kérdés. Ha nagyon megváltozol, akkor megijedhet. Persze ez függ a babád korától, hogy mennyire fogad el újdonságokat, és mennyire nagy a változás.
Valószínű, hogy egy szőke hosszú hajú anyuka után nehezen fogadna egy fekete rövid hajút. Melírozás?
Mennyi idős a baba?
Nálunk mikor apuka levágatta a hosszú haját, kb. 6 hónapos lehetett, először nagyon furcsán nézett rá, majdnem elsírta magát, csak a hangjáról ismerte meg.
De nagyon csodálkozott.
Elvileg egész biztos meglepödik, de max. fél óra alatt megszokja, hogy most ilyen lettél.
Én hátközépi érö hajat vágattam le rövidre, elöször csak nézett, elkezdett pityeregni, de amikor megszólaltam, akkor rájött, hogy mégis én vagyok.
Hosszú hajam levágattam kleosra. Nem zavarta meg.
Ha 1 hétre elnentünk a Mamihoz, utánna nem ismerte meg az apját.
Én sötét szokébol lettem fekete ... Nem volt semmi probléma !
Tegyél fel valamilyen arcpakolást és közelíti fele úgy hogy közbe kedvesen beszélsz hozzá! Ha úgy nem kap frászt akkor nem lesz gond a hajszinváltás ! Úgy kaptam ezt a tippet , meg is csináltam ! Ők szerintem még inkább a hangra figyelnek jobban .... Szerintem !
Ja és légyszi ne pontozzatok le , én csak leírtam hogy nálam hogy volt nem azt hogy hogyan kéne csinálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!