Az utóbbi pár évben miért lett mindenki annyira elfoglalt?
Régebben rendszeresen, akár naponta is össze jártunk a barátokkal, kirándulni, sétálni, sportolni, vásárólni stb.
De valahogy az utóbbi pár évben azt tapasztalom, hogy senki nem ér rá semmire.
Mindig más dolguk van. Nem érnek rá más emberekkel foglalkozni.
A családon belül is pontosan ugyanezt tapasztalom; nem szervezünk programokat, úgy mint régen, mert senki se ér rá semmire és senkire!
Ti is ezt tapasztaljátok? Mi változott meg, hogy mostanában senki nem ér rá kikapcsolódni?
Na én elmentem volna veled az előadásra, nem lett volna jobb dolgom. :D
Egyébként meg szerintem csak nincs olyan ember a környezetedben, akinek te lennél az elsődleges. Oké, munka, meg napi 12 óra, blabla, de tényleg arra van az embernek ideje, amire akarja. Én heti 6 nap 12 órázom, mégis mellette van egy rendszeres hobbim, és a barátaimat sem hanyagolom.
Igen, kedves utolsó! Teljesmértékben egyetértek veled.
Mindenkinek arra van ideje amire akarja, hogy legyen/ vagy amire nehezen de szorít időt/ a többi csak kifogás. Aki más mond az hazudik, vagy még nem nőt fel, mert mások osztják be az idejét!
Lehet azzal dobálózni, hogy én vagyok kibírhatatlan, de azt ne felejtsük el, hogy ezek az emberek számára évekig nem voltam kibírhatatlan, hanem keresték a társaságom.
A válaszokból leszürve nem csak a barátaim ilyenek, hanem kb. minden ember (leszarnak mindenkit), akkor hiába is várok bármi féle változást, úgysem jön el.
Az egész társadalom beteg, elanyagiasodott, önző! (Gyerekként még nem voltak fontosak az anyagiak, még nem voltunk előitéletesek, számithattunk a másikra stb. ezért lettünk barátok).
Szerintem a probléma itt gyökerezik! Ez csak rosszabb lesz.
Ha már választanom kell inkább maradok egyedül, minthogy kihasználjanak.
Köszönöm szépen mindenkinek az időt, amit erre a kérdésre szánt. Köszönöm, hogy elmondtátok véleményeteket!
Minden vêlemény (bármilyen legyen is az), valahol egyre közelebb vitt ahhoz, hogy rájöjjek a megoldásra...
Ami annyira nyilván való volt, és tudtátok ti is. Nem a barátaim hibásak, hanem ez egy ilyen társadalom!
Te vagy a hibás, és a beteg. :D
Tudod, ha mindenki szembe jön, akkor el kellene gondolkodni, nem te mész-e rossz irányba...
Ki vagy te, hogy így látatlanban oszd az észt? :)
Ha normális lennél azt írnád, hogy látatlanba nem tudsz tanácsot adni.
Hát, ebben nagyon tévedsz: nekem megvannak az egész kisgyerekkori barátaim is még. Pont most lesz a szülinapomon a nagy összejövetel, mindenféle barátaimmal, akik most fognak először találkozni egymással...
De nem is vagyok olyan kiállhatatlan, mint te. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!