Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek létezik, hogy...

Szerintetek létezik, hogy valaki ilyen elfoglalt legyen?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőmmel szerettem volna találkozni de sajnos nagyon elfoglalt.

Hétfőn, szerdán, pénteken dolgozik.

Kedd, csütörtökön dolga volt/lesz.

Hétvégén pedig a barátjával megy nyaralni.

Facebook-on sem ír csak akkor ha én írok rá.

Már másfél hete nem találkoztunk és jó lett volna látni.

Jó ez nem sok idő de előtte legalább egy héten 1-2x találkoztunk.

23/L

2015. júl. 8. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

De csak ezen vagy a jövőhéten ilyen elfoglalt? Vagy mindig?

Mert az érthető ha 1-2 hétig vki elfoglalt,lehet össze jöttek a dolgok. Tegnap pl a váratlanból egy csomó elintézni valóm lett emiatt egy randit le is kellett mondanom.

Ülj vele és beszéljétek meg. De ha csak most elfoglalt azért nem kell kiakadnod.

2015. júl. 8. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Nem szeretem az olyan piócákat mint te, nemcsak te létezel számára. Miért lenne baj, ha 2 hétig nem látod..
2015. júl. 8. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:
"Az egyik barátnőmmel szerettem volna találkozni", itt még azt hittem, jó pár éve nem látott barátról lesz szó, erre másfél hete... Én a legjobb barátnőmmel is jó ha 2-3 hetente tudok találkozni, pedig egy városban lakunk. Már nem gimisek vagytok, hogy minden délután ráérjetek lógni, hanem felnőtt, dolgozó emberek.
2015. júl. 8. 22:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Inkább azt furcsállom, hogy neked ez hihetetlen. Te mit csinálsz az életeddel? Van családod, barátaid, hobbid, munkád? Mert akkor nem tudom, miért hitetlenkedsz. Ha nincs, akkor majd rájössz, ha lesz, egy felnőtt élete ilyen. Szép és jó volt a tinikor, amikor a legnagyobb gondod a barátnős délutánok, a randik és a matek tz, de ez már elmúlt, ilyenkor jó, ha néhány hetente tudsz időpontot egyeztetni a barátaiddal.
2015. júl. 9. 13:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Azt hozzá teszem,hogy legjobb barátnőmmel már 2 éve napi szintes a kapcsolatom,szóval minden nap beszélünk.Amióta elköltözött,heti 2-3 alkalommal találkoztunk csak. Aztán volt 1-2 hónap amikor neki sok melója volt,nekem is.Aztán 2-3 naponta beszéltünk és talán 2-3 hetente pár órára össze futottunk.Annyira össze jöttek a dolgok,hogy alig maradt egymásra idő.Neki van párja,de ő csak este 7-8 után van otthon,meg vasárnap.Szóval elég sokat tudunk találkozni,mert párja alig van otthon.

De még így is össze jöhetnek a dolgok,én is 23 éves vagyok,legjobb barátnőm 22.

Ez már nem tinikor mint írták.Ha már dolgozol,párod van, nem szülőkkel laksz akkor azért szépen felsűrűsödhetnek a programok.

2015. júl. 9. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!