Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az utóbbi pár évben miért...

Az utóbbi pár évben miért lett mindenki annyira elfoglalt?

Figyelt kérdés

Régebben rendszeresen, akár naponta is össze jártunk a barátokkal, kirándulni, sétálni, sportolni, vásárólni stb.

De valahogy az utóbbi pár évben azt tapasztalom, hogy senki nem ér rá semmire.

Mindig más dolguk van. Nem érnek rá más emberekkel foglalkozni.

A családon belül is pontosan ugyanezt tapasztalom; nem szervezünk programokat, úgy mint régen, mert senki se ér rá semmire és senkire!

Ti is ezt tapasztaljátok? Mi változott meg, hogy mostanában senki nem ér rá kikapcsolódni?

2015. júl. 26. 16:46
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:

Petya ez így van! De mindegy, hogy naponta vagy évente egyszer van szükségem emberre, akkor is kicsi az esélyem, hogy találok bárkit is, aki eljön velem. Akkor már inkább nem zaklatom őket naponta. :)

Teljesen mindegy, hogy minek tartotok engem, a tényen akkor sem változtat, hogy mindenki szarik a másikra, bele értve az álitólagos barátokat is.

Lehet itt magyarázni, hogy "értelmi fogyatékos vagyok" zsák a foltját! Lehet, hogy épp a barátaim is azok. :)

Higyj amit akarsz!

A tény akkor is ugyanaz marad!

2015. júl. 26. 21:52
 32/54 A kérdező kommentje:

Egyébként meg mindegyik nagyon aranyos, kedves velem, ha véletlenül össze futnánk.

Nincsen semmi gond! Nagyon jól szoktunk szórakozni, ha épp ráérnek.

2015. júl. 26. 21:55
 33/54 A kérdező kommentje:
Még senki nem vette a szememre, hogy kötekedő, egocentrikus stb. lennék.
2015. júl. 26. 21:57
 34/54 A kérdező kommentje:

Mindegyik barátom őszinte így bizonyára megmondták volna ha bármi bajuk lenne velem! Én pedig nyitott vagyok, pont az- az ember akivel mindent meglehet beszélni.

Hidjétek el szó sincs arról, hogy nem kedvelnének.

2015. júl. 26. 22:01
 35/54 anonim ***** válasza:
100%

Nem vetik a szemedre, csak épp kerülnek téged, mint a leprát...

És ilyen szinten senkit sem hanyagolnak a barátai ok nélkül. Ez már extrém ahhoz, hogy elfoglaltak...

Észre kellene venned, hogy benned van a hiba, akkor van esélyed változtatni. Volt itt kb. 8-10 hozzászólásod, és abból is lejött mindenkinek, hogy borzasztó személyiséged van.

Ezek után ne csodálkozz, hogy senki sem akar huzamosabb ideig a közeledben lenni.

2015. júl. 26. 22:59
 36/54 Petya Atya ***** válasza:
100%

"De mindegy, hogy naponta vagy évente egyszer van szükségem emberre"

Nem mindegy, hogy valakire pusztán alkalmanként van szókséged, vagy valódi barátok vagytok?

Az meg végképp nem mindegy, hogy valakit hetente többször, havonta, vagy épp évente egyszer keresel. Nagyon nem mindegy.

"Teljesen mindegy, hogy minek tartotok engem, a tényen akkor sem változtat, hogy mindenki sz**ik a másikra, bele értve az álitólagos barátokat is."

A lényegen nem változtat, én például majdnem minden nap, de ha nem is, hetente mindenképp beszélek a barátaimmal. Lehet, hogy nem négyszemközt, de aki nekem a barátom, azzal tartom a kapcsolatot.

Viszont aki csak akkor tudja megtalálni a barátait, ha szüksége van rájuk, az nem barát.

Bizony, itt te vagy az, aki csak ÁLLÍTÓLAGOSAN barát.

"Mindegyik barátom őszinte így bizonyára megmondták volna ha bármi bajuk lenne velem! Én pedig nyitott vagyok, pont az- az ember akivel mindent meglehet beszélni."

Látjuk. Ha ezt így gondolod, akkor még magadat sem ismered. Mindent meg lehet beszélni? Hiszen még elemi dolgokban is végtelenül makacs vagy, és csak hajtogatod az agylövésedet, miközben teszel arra, hogy a másik mit ír vagy mond.

Én is azt mondom, hogy gondolkozz el, vajon miért írta neked ezt majdnem mindenki? Azért főleg itt, ha ennyire nagy az egyetértés a kommentelők között, az jelent valamit.

2015. júl. 26. 23:18
 37/54 Lilikécske ***** válasza:
100%
Nem gondolkodtál még el rajta, hogy miért nincsenek barátaid? (Valódi barátaid, nem csak olyanok, akikkel évente egyszer beszélsz.) Érdemes lenne...
2015. júl. 26. 23:22
 38/54 A kérdező kommentje:

Jó- jó ezt értem! De a szakmámat tekintve emberekkel foglalkozom és annyira népszerű vagyok, hogy rengeteg klienssel büszkélkedhetek!

(Segitek az embereknek, nem marketinges átverős)

Elvileg semmi nem indokolná, hogy a barátaim elkerüljenek. Miközben rengeteg ember megkeres (munka)...

Nem értem!

2015. júl. 27. 00:22
 39/54 anonim ***** válasza:
Most kezd úgy tűnni, hogy ez bizony oltári nagy kamu.
2015. júl. 27. 00:28
 40/54 anonim ***** válasza:
Az. Megint egy troll.
2015. júl. 27. 06:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!