Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az utóbbi pár évben miért...

Az utóbbi pár évben miért lett mindenki annyira elfoglalt?

Figyelt kérdés

Régebben rendszeresen, akár naponta is össze jártunk a barátokkal, kirándulni, sétálni, sportolni, vásárólni stb.

De valahogy az utóbbi pár évben azt tapasztalom, hogy senki nem ér rá semmire.

Mindig más dolguk van. Nem érnek rá más emberekkel foglalkozni.

A családon belül is pontosan ugyanezt tapasztalom; nem szervezünk programokat, úgy mint régen, mert senki se ér rá semmire és senkire!

Ti is ezt tapasztaljátok? Mi változott meg, hogy mostanában senki nem ér rá kikapcsolódni?

2015. júl. 26. 16:46
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:
Én is egyedül járok sok helyre, de ugye mindig mondják a szüleim, (már nem velük lakom), hogy lehetőleg ne egyedül menjek erdőbe kirándulni, az éjszakába stb., mert sok a szatír. Ebben igazuk is van! De ha nem jön velem más mit tehetnék?
2015. júl. 26. 18:22
 12/54 A kérdező kommentje:

Edzés után mentem a buszhoz egy parkon keresztül, már épp esteledett.

Egy férfi megszólitott; sexelni akart velem, itt és most.

Természetesen megléptem.

Mikor másnak meséltem azt mondták az én hibám, minek járkálok este egyedül?

2015. júl. 26. 18:33
 13/54 anonim ***** válasza:

Nyilván ne egy elhagyatott erdőben mászkálj éjjel egyedül.

A városban nyugodtan lehet színház után hazamenni.

2015. júl. 26. 18:35
 14/54 A kérdező kommentje:
Iden. De ha én egy parkban tervezek nézelődni, akkor ahhoz is minden jogom meg van.
2015. júl. 26. 18:47
 15/54 anonim ***** válasza:
100%

Te látod rosszul a dolgokat, ez általánosságban a fiatalabb korosztályra nem jellemző. A 30 felettiekre igen, sőt, már 20 felett is érződik, de akiket én ismerek tizenévesek, egyáltalán nem jellemző rájuk, hogy semmire ne lenne idejük.

A színház pedig rétegszórakozás, kevés ember szereti, kevés embert köt le.

A szatírok meg nem az erdőben szoktak bóklászni, ahol szitne senki sem jár, hanem olyan helyeken, ahol relatíve sokan megfordulnak, de mégsincs túl feltűnő helyen.

Egyébként meg nem bújkálnak szatírok és emberrablók minden második bokorban.

"Mikor másnak meséltem azt mondták az én hibám, minek járkálok este egyedül?"

Igen, ez csak a jó magyar szokás, hogy mindig az áldozatot vegyük elő vétkesnek. Ha valakit megerőszakolnak, okoljuk őt, miért nézett ki jól. Ha valakit kirabolnak, okoljuk őt, miért nem vette körbe a házát 10 méter magas vasbetonfallal. Ha valakit elüt egy autó, okoljuk őt, miért nem élte le egész életét a lakásán, akkor nem ütötte volna el.

Primitív hozzáállás, ne is foglalkozz velük.

2015. júl. 26. 19:15
 16/54 A kérdező kommentje:

Mivel én 20 év feletti vagyok, nemigen van már tizenéves barátnőm/ barátom, ismerősőm.

Inkább 20- 30 közöttiek.

2015. júl. 26. 21:00
 17/54 A kérdező kommentje:

Írtad, hogy 20-30-40 felett már nem érnek rá egymásra az emberek.

De akkor miért van mégis mindenki társasággal bárhova is megy?

Akkor mégis ráérnek?

2015. júl. 26. 21:05
 18/54 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, ne legyél már ennyire nehéz felfogású!

Nyilván nem arról van szó, hogy SOHA nem találkoznak egymással az emberek. De honnan tudod, hogy akiket együtt látsz, azok nem épp egy egyéves kihagyás után találkoznak-e újra?

És igen, nyilván vannak olyanok is, akik állandóan együtt van. Mindenféle helyzet és ember létezik a világon.

De az átlagnak nincs sok ideje. Ennyi. És lehet ezen siránkozni, de azzal semmit sem érsz, vagy lehet megpróbálni kihozni belőle a legjobbat.

Pl. ha bulizni mész, ott is hozzácsapódhatsz olyanokhoz, akik helyben vannak. Mindjárt előzetes szervezés és egyeztetés nélkül van társaságod. Ennyi.

2015. júl. 26. 21:16
 19/54 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként meg kicsit olyan érzés, mintha provokálnád a válaszolókat is: semmi sem jó, mindenbe belekötsz...

Már bocsi, hogy megkérdezem, de a barátaiddal nem csinálod véletlenül ugyanezt? Mert akkor kezd világossá válni, miért nem érnek rád soha...

2015. júl. 26. 21:17
 20/54 A kérdező kommentje:

Nem, mert ritkán keresem őket! Havolta évente egyszer, akkor pedig nem érnek rá. :(

Mivel nem beszélünk sokat így nem is tudom faggatni őket.

2015. júl. 26. 21:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!