Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az utóbbi pár évben miért...

Az utóbbi pár évben miért lett mindenki annyira elfoglalt?

Figyelt kérdés

Régebben rendszeresen, akár naponta is össze jártunk a barátokkal, kirándulni, sétálni, sportolni, vásárólni stb.

De valahogy az utóbbi pár évben azt tapasztalom, hogy senki nem ér rá semmire.

Mindig más dolguk van. Nem érnek rá más emberekkel foglalkozni.

A családon belül is pontosan ugyanezt tapasztalom; nem szervezünk programokat, úgy mint régen, mert senki se ér rá semmire és senkire!

Ti is ezt tapasztaljátok? Mi változott meg, hogy mostanában senki nem ér rá kikapcsolódni?

2015. júl. 26. 16:46
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
Az az igazság, hogy az igazi válasz lesújtó, döbbenetes és borzasztó. Jobb, ha nem is tudod. Te sem érsz rá semmire?
2015. júl. 26. 21:24
 22/54 A kérdező kommentje:

Azt még meg is értem, hogy nem akarnak naponta, hetente, havonta látni. De hogy évente egyszer sem, az rosszúl esik. :(

Pedig sokukkal régen nagyon jóba voltunk!

Sok alkalmi ismerősöm van, de tudod az nem ugyanazz mint a kis gyermek- tinédzser kori barátnők/ barátok.

Gyereke egyiknek sincs, és sokuknak tartós kapcsolata sem.

Ennek ellenére soha nem érnek rá és soha nem keresnek!

2015. júl. 26. 21:29
 23/54 anonim ***** válasza:
100%

Ne vedd rossz néven, de tényleg eléggé értetlenkedő vagy, ahogy csak tudod, kiforgatod az ember szavait, és végletesen gondolkodsz.

Nem egymásra nem érnek rá, hanem szabadidejük van jóval kevesebb, és nem, nem mászkál mindenki mindenhová társasággal.

De majd ha dolgozni fogsz, és mellette két gyereket nevelni, majd rájössz, miről is beszéltünk itt neked. :)

Ami meg azt illeti: ne végletekben és szélsőségekben gondolkodj, mert a világ nem így működik. Nincs olyan, hogy senki, meg nincs olyan, hogy mindenki. Nincs olyan, hogy mindig, és nincs olyan, hogy soha.

2015. júl. 26. 21:30
 24/54 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként meg miért nem velük beszélsz erről?

Továbbá ugye velük nem ilyen tudálékos, kötözködő stílusban társalogsz? Mert akkor bocs, hogy ezt mondom, de megvan az oka, hogy miért nincs rád idejük.

2015. júl. 26. 21:31
 25/54 A kérdező kommentje:
Én akár most- ebben a pillanatban is ráérek. :)
2015. júl. 26. 21:33
 26/54 A kérdező kommentje:

Dolgozom én is és egyedül tartom fent magam.

Gyerekem, élettársam valóban nincs!

Mégis van időm elmenni szorakozni, sportolni, edzeni!

2015. júl. 26. 21:36
 27/54 anonim ***** válasza:
100%

Meg sem hallod, amit "mondunk". Olyan vagy, mint egy beakadt lemezjátszó.

Könnyen lehet, hogy a hiba tényleg a te készülékedben van ebben a konkrét esetben... Én a barátaid helyében messziről kerülnélek. Ne haragudj, de ez az igazság.

2015. júl. 26. 21:38
 28/54 Petya Atya ***** válasza:
100%

"Nem, mert ritkán keresem őket! Havolta évente egyszer, akkor pedig nem érnek rá. :(

Mivel nem beszélünk sokat így nem is tudom faggatni őket."

Meg is van az ok. Egy barátság nem annyiból áll, hogy havonta pár mondatot beszéltek, aztán meg ha valahová gyorsan embert kell szerezni, előkapod őket. Én sem mennék szívesen szórakozni olyannal, aki felém se néz, csak akkor, ha akar valamit.

2015. júl. 26. 21:44
 29/54 anonim ***** válasza:
100%
Értelmi fogyatékosnak tetszik lenni, vagy simán csak nem megy a szövegértés?
2015. júl. 26. 21:46
 30/54 anonim ***** válasza:
100%

Egyre jobban körvonalazódik: az értetlenkedő, kötekedő személyiséged miatt kerül mindenki.

Továbbá borzasztóan egocentrikus a gondolkodásod. Igen, te MOST ráérsz. És? Mindenki hagyjon ott csapot-papot, munkát, hobbit, családot, csak mert te ráérsz?

Képtelen vagy belegondolni mások helyzetébe, mások életébe, minden csak körülötted forog. Na, ezért sincsenek barátaid! És ha ezen nem változtatsz, örökké magányosan fogsz színházba járni.

2015. júl. 26. 21:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!