Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez jó mód, hogy a barátainkat...

Ez jó mód, hogy a barátainkat leszoktassuk arról, hogy társaságba ne telefonáljanak órákig?

Figyelt kérdés

Ma pl egyik barátnőmnél voltam fent. Anyuja kínált sütivel.Ettem.Ő közben elvonult telefonálni.Eltelik vagy 20 perc.Megnézem már mi van.Bemegyek a szobájába és látom fekszik és telefonál. Rászóltam,hogy haza megyek,lassan fejezze be. Megint eltelt 15 perc semmi reakció.Jól van.Felöltöztem,hogy lássa most már tényleg elmegyek.Mondom 3 perced van,hogy lerakd. Jól van mindjárt lerakja csak nem rakta le.Pont megvártam a 3 percet és haza jöttem.

Csak azért húztam eddig,mert itthon úgy is csak unatkozok.Vele meg tudtam volna beszélgetni.De hát most már nem érdekel,mert tököm ki van ami nincs,hogy eljátssza ezt.ÉS még ő hív át beszélgetni!!

(nem a párjával beszélt akkor annyira nem szoktam szólni ha a párjával beszél,mert mostanában vannak zűrök)

2015. máj. 23. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jogos volt a reakciód. Hogy ezzel leszoktatod-e erről, azt nem tudom, nem hiszem.
2015. máj. 23. 21:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Sosem értettem, hogy emberek hogy a f***ba képesek ennyit pofázni telefonon... Egyébként a kérdésedre válaszolva: ha tényleg fontos vagy neki, akkor ettől észre kell, hogy vegye magát (de érdemes lenne még külön beszélned is vele róla), ha ezt ezután is eljátssza, akkor szerintem hagyd a fenébe.
2015. máj. 23. 21:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Az ilyen embert hagyni kell a f...szba.

Nekem is volt egy legjobb barátom, aki az elmúlt egy évben már csak facebookozni járt át hozzám.

Azóta "nem érek rá", ha át akar jönni. Ez van

2015. máj. 23. 21:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Eddig is volt ilyen?

Ez különösen akkor illetlenség, ha nem őt hívták telefonon, hanem ő hívott valakit.

Szerintem is próbálj vele beszélni erről, ha meg nem érti vagy neki áll feljebb, akkor nem igazi barát.

2015. máj. 23. 21:16
 5/6 A kérdező kommentje:

Megcsörgették és vissza hívta.Változó ez a viselkedése.Időnként elő jön neki,nem mindig ilyen! Viszont mostanában elég durván műveli ezt. Többször beszéltem már vele,mindig mondja jól van nem csinálja aztán csak azért is beszélget.Ha nem telefonál akkor írogat. Vmikor ráírtam úgy,hogy ott voltam mellette.Azon is csak nevetett -.-

Aztán most már azt szeretném,hogy erről leszokna. Én párszor telefonáltam az elmúlt évek alatt,akkor hívtak és akkor is fontos ügy miatt! De azt is próbáltam a legrövidebben lezárni/szóval max 10 perc volt!/ Utána ő volt felháborodva,de tudtam mondani,hogy na látod milyen szar érzés az,hogy csak ülsz és hallgatnod kell.

Amúgy ha nincsenek ezek az időszakai akkor tök normális,nincs semmi probléma.Csak mikor elkapja ez a beszéljünk mindenkivel időszak.

2015. máj. 24. 10:04
 6/6 A kérdező kommentje:

Mondjuk általánosságban nem szeretem ezt a viselkedést az embereknél.

1x-2x azt mondom oké. De sokszor.Na meg azt se értem,hogy miért nem lehet mondani,hogy bocsi ne haragudj vendég van nálam majd később vissza hívlak.Ugyan az pl mikor vki panaszkodik xy ír..Ilyenkor mondom akkor mi a f...ért írsz vissza?!

Én érdekes mód ha vendégségben vagyok ha nálam van vki,akkor mindig mindent rövidre veszek,ha írnak akkor nem válaszolok vagy meg mondom,hogy pár óra múlva majd beszélünk...

2015. máj. 24. 11:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!