Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kell-e, lehet-e a nőket...

Kell-e, lehet-e a nőket "meghódítani"?

Figyelt kérdés

Lehet tévedek, de arra a következtetésre jutottam, hogy a nőket nem kell, és nem is lehet meghóditani. El tudják dönteni (tetszés, vonzalom alapján) hogy kit engednek közel magukhoz. Aki bejön nekik, nyert ügy van, aki meg nem, az keresztre is feszítheti magát előttük, akkor sem megy vele semmire. A pénzt hagyjuk, mert a ronda pénzes fickó esetén a nő a pénzével "jár" nem az ürgével.

Ti hogy látjátok ezt a "hódítás" dolgot?

2015. márc. 25. 07:11
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
77%

Ez visszafelé is ugyanúgy működik. Ha a fiúnak nem tetszik a lány akkor az hiába pedáloz nem lesz belőle semmi.

Viszont ha nincs ellenszenv akkor működik a hódítás, elfogadja a kiszemelt célpont a közeledést.

2017. ápr. 1. 22:35
 52/59 A kérdező kommentje:

"Viszont ha nincs ellenszenv akkor működik a hódítás, elfogadja a kiszemelt célpont a közeledést."

jó lenne ha így lenne.

a "nincs ellenszenv" az egyenlő a vonzalommal? nem. tehát hiába nem vagyok "ellenszenves" sőt, továbbmegyek, hiába vagyok még akár szimpatikus is és akár kedvelhet is, HA (!!) nem "úgy" kedvel.... ha csak mint embert.

2017. ápr. 2. 07:52
 53/59 anonim ***** válasza:
az rajtad is múlik, hogy hogyan kedvel valaki. Neked is lehet erotikus kisugárzásod. Kacsintgass, mosolyogj, legyél vidám, eddz a fenekedre - nagyon felkelti a nők figyelmét egy szép popó ;)
2017. ápr. 2. 08:32
 54/59 anonim ***** válasza:
56%

Nahát még idén is érkeztek válaszok :)

50-es azt mondod a 41-es válasza tetszik és te az őszinte, egyenes férfiakat kedveled. Ezzel ellent mondtál magadnak.

A 41-es is leírta, hogy ha egy férfi odamegy egy nőhöz és elmondja, hogy tetszik neki és elkéri a számát akkor az így bukta. Pedig ettől őszintébb és egyenesebb már csak akkor lehetne ha azt mondaná neki, hogy szia, nagyon tetszel nekem, lehetne nagyobb a melled, de akkor is meg...álak. Mióta észrevettelek figyelem hogy viselkedsz és szimpatikus vagy. Szívesen beszélgetnék is veled, lehet, hogy jól eltudnánk tölteni az időt, szóval megadod a számod? Hát mit reagálnának a nők erre a nagy őszinteségre? Szerintem senkinek ne legyenek rózsaszín álmai, szinte minden férfi első körben arra hajt, hogy bejusson a bugyiba. Nincs min átlátni, a cél ugyanaz, csak a módszerek mások. Lehet, hogy időközben rájön, hogy többet is akar, az is lehet, hogy nem, majd elválik.

Egyébként a 41-es is hasonló véleményen van mint én, hogy a férfi ne adja át az irányítást és ez az egésznek a lényege. Ja és szerintem sokkal nagyobb mesterkéltség az, ha egy férfi már az elején romantikus lovag és mindenáron azt próbálja sugallni a nőnek, hogy csak a lelke érdekli és ebből sírig tartó szerelem lesz.

2017. ápr. 25. 11:54
 55/59 anonim ***** válasza:
68%

Az őszinteség nem egyenlő a bunkósággal és a társadalmi íratlan szabályok (pl. udvariasság) figyelmen kívül hagyásával.

Lehet, hogy neked igen, és emiatt vannak problémáid.

De mondjuk a munkahelyeden sem mondod, hogy hú de kell xarnom, még akkor sem, ha az az igazság. Hanem szép csöndben kimész a szünetedben a mosdóba és elintézed.

Nem tudom, érthető-e, mondjuk, hogy 5 éven felül alap, de úgy látszik, valakinek sikerült enélkül felnőnie.

2017. ápr. 25. 20:55
 56/59 anonim ***** válasza:
Országokat lehet meghódítani, nőket nem.
2017. máj. 5. 19:39
 57/59 A kérdező kommentje:
pontosan előző !
2017. máj. 5. 20:16
 58/59 anonim ***** válasza:
100%

Kedves fiúk! Ne essünk semmi tévhitbe, mert igen is ti is olyanok vagytok, hogy 7 másodperc alatt eldöntitek a tömegbe, hogy egyáltalán kihez szóljatok. Ti is a menő, szép, társasági csajokért vagytok oda. És ez nekünk is ugyanúgy fáj. Úgyhogy igazán felitathatjátok a könnyeiteket és a nőket tiszteljétek! Legyetek már férfiak. Egy férfi tiszteli a nőket. Nem utálja őket...

(ROHADT NAGY TISZTELET A KIVÉTELNEK)

2017. máj. 5. 22:43
 59/59 anonim ***** válasza:

Ez azért bonyolúltab,mert nem kell meghoditani,megnyerni,mert nem trófeák vagyunk.

Nem arról van szó ,hogy ti cska próbálkozhattok,mert ha valaki előszakosan probálkozik az már irritállo.

Van egy pasi,a nő tudtára adja ,hogy bejön neki,de lehet a nő nem érez úgy.

Ha valaki nem szerelmes valakibe huába probálkozik.

Pasiknál talán nem igy van?

Ha egy nőnek tetdzik egy pasi, a nő is hiába teper,ha a pasinak nem jön be.

Ezért ez a meghódítás felesleges. Egyszerűen normállisan a nő tudtára lehet adni,hogy mi a helyzet,de nem kell rajongás szinten udvarolni,mert ha nem akkor nem. Azon 1000 bók se segít,és nem biztos ,hogy bántásbol csinálja a nő,csak egyszerűen nem érez semmit.

2018. jún. 24. 21:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!