Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet meghódítani a feltűnően szép lányokat/nőket?
Sajátos humorral, amihez elengedhetetlen az intelligencia. Az átlagos poénok kedvszegők, csak kedvességből nevetek rajtuk. Nem mondom, hogy hű de jó csaj vagyok, de tudom egy-két ismerősömről, hogy örülne nekem. De persze az, hogy valaki szép, nem garantálja, hogy igényes is. Lehet, hogy a leghelyesebb tetszik meg neki, az, amelyiknek ilyen-olyan mosolya van, de szerintem a legtöbb lányt a sajátossággal lehet megfogni.
L22
Attól függ, milyen az a feltűnően szép lány. Ha butácska, no problem, villantasz egy kis luxust és máris van esélyed. Ha csúnyácska vagy, akkor mindegy, semmiképp sem lesz esélyed.
Ha szép és okos is, akkor a slusszkulcs meg a drága ruha nem lesz elég, neked is értelmesnek, humorosnak kell lenned. Így esetleg szóba áll veled, de ha nem tetszel neki külsőre, akkor a fenti körítéssel max annyit érsz el, h nem bunkón, hanem kulturáltan fog lepattintani.
Jaj, már megint jöttök ezzel a pénzmániával. A férfiak is mind a nagy mellekre mennek ezek szerint?
Egyébként első vagyok.
Oké, hogy nem minden intelligens embernek van jó humora, de a humorhoz elengedhetetlen, hogy jó eszed legyen.
Amúgy meg ki tudja, mit jelent nálad a csúnyácska... Én tök ritkán látok csúnya embereket. És igen, akkor is van esélyed, ha csúnya vagy. Lepontozhattok, de lányként szerintem ezt jobban tudom, mint azok a férfiak, akik szerint kilóra meg kell vásárolni a nőket.
L22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!