Kell-e, lehet-e a nőket "meghódítani"?
Lehet tévedek, de arra a következtetésre jutottam, hogy a nőket nem kell, és nem is lehet meghóditani. El tudják dönteni (tetszés, vonzalom alapján) hogy kit engednek közel magukhoz. Aki bejön nekik, nyert ügy van, aki meg nem, az keresztre is feszítheti magát előttük, akkor sem megy vele semmire. A pénzt hagyjuk, mert a ronda pénzes fickó esetén a nő a pénzével "jár" nem az ürgével.
Ti hogy látjátok ezt a "hódítás" dolgot?
Jó következtetésre jutottál.
Szerintem a lényeg nagyon egyszerű: ha egy lány nem értékel, akkor nem is kell vele foglalkoznod tovább. Nézd levegőnek, ne tegyél érte olyan dolgokat, ami szánalmassá tesz.
Egy nőt csak az a férfi hódíthat meg, akit elfogad. Ha hercegnek képzeled magad fehér lovon, de nem jössz be neki, akkor is ugyanúgy semmibe fog nézni. Rosszabb esetben kihasznál aztán otthagy.
Én lány vagyok, remélem nem baj, ha én is megosztom a véleményem:)
Szerintem is legelőször dől el, hogy van e vonzalom, vagy nincs.
Nagyon érdekes, hogy például lehet tök jól el beszélget két ember a neten és már előre tervezik mit fognak csinálni, aztán találkoznak, és puff, rögtön érezni már az első percben, hogy nincsenek egy rezgésszinten, hullámhosszon.
Az más , hogy az elején még félénk a másik meg te is, de ez akkor is egy olyan dolog ami már az elején eldől :)
L
Számomra is ez jön le, hiába akarok én bármit, ha a másik levegőnek néz, nem vagyok neki elég szimpatikus.
Fel is hagytam már ezzel, ezekkel az ehhez kapcsolódó vágyaimmal emiatt, tojok a csajokra/nőkre nagy ívben, ahogyan ők is teszik, aztán majd ha valamelyik ad számomra jeleket, vagy kimutatja a szimpátiáját irántam, esetleg lesz valami. Addig én egy fűszálat nem teszek keresztbe.
Aztán azokra a srácokra is tojok, akiknek jól megy a soruk, úgysem leszek olyan mint ők, kb. újra kéne születnem hozzá. Semmi motivációm alfahímesedni, szórakozzon ezzel akinek két anyja van. x)
Azért a történethez hozzátartozik, hogy nekem sem szimpatikus nagyon sok lány, még olyannal nem találkoztam aki az lett volna, de nem is voltam elég társasági ember sohasem, szóval nem találkoztam sokkal. Ha mázlim lett volna biztos lett volna kivétel.
20f
Nekem van kedvem alfahímesedni, bár ez a kifejezés mindenkinek mást jelent.
Számomra azt jelenti, hogy a kinézetemmel többet foglalkozom, sportolok egyrészt hogy jobban nézzek ki, jobb kiállásom legyen (egyenesebb tartás), illetve lelkierőt is meríthetek belőle, hiszen a sport arról szól, hogy amire ma nem vagyok képes, azt holnap megcsinálom.
Illetve ezen felül azt, hogy próbálom megérteni az emberek működését, pszichológiát olvasok, nemcsak evolúciósat, és nemcsak a nemi vonzalom témájában. Illetve a gyakorlatban is próbálom jobban megérteni közelebbi-távolabbi ismerőseimet.
Férfinak lenni, azzá válni hosszútávú befektetés. Nem olyan az életünk, mint a lányoknak, hogy 14 évesen kinő a mellünk, és csorgatja a nyálát utánunk a világ. Mindenért meg kell dolgozni, viszont megvan az előnye is: önálló vagy, plusz nem zuhan az értéked annyira, amikor túlléped a 30-at.
Igen, így van. A nő kezében van a dolog legtöbbször.
Ja, és lány vagyok. :)
Elgondolkodtam a kérdező legutóbbi kommentjén, és bizonyára hasznos megjegyzéséről van szó:
"hagyjuk már ezt a hülye rezgés meg kémia dolgot. vonzalom. ez a jó kifejezés nem az előbbi kettő."
Vajon hogyan definiálható a "nemi vonzalom" kifejezés? Miből áll?
Arra pedig, hogy kell-e meghódítani a nőket, sokan hasonló választ írtak, nem ismételném.
Magyarán a nők többsége egész életében önző, illetőleg kereskedik: ha megadjuk neki, ami neki kell, csak akkor adja az érzelmeit és/vagy a testét!
A férfiaknak nagyobb része önzetlen. Ezért jellemző az, hogy többnyire a nő használja ki a férfit, és kevésbé gyakori esetben van fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!