Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kell-e, lehet-e a nőket...

Kell-e, lehet-e a nőket "meghódítani"?

Figyelt kérdés

Lehet tévedek, de arra a következtetésre jutottam, hogy a nőket nem kell, és nem is lehet meghóditani. El tudják dönteni (tetszés, vonzalom alapján) hogy kit engednek közel magukhoz. Aki bejön nekik, nyert ügy van, aki meg nem, az keresztre is feszítheti magát előttük, akkor sem megy vele semmire. A pénzt hagyjuk, mert a ronda pénzes fickó esetén a nő a pénzével "jár" nem az ürgével.

Ti hogy látjátok ezt a "hódítás" dolgot?

2015. márc. 25. 07:11
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
37%
Az utóbbi mondathoz, javaslom, gondoljuk végig, hány női prostituált van a világban, és ehhez képest mennyi férfi prostituált. Ezek után gondoljuk végig azt, hogy netalántán nem csak a nyílt prostitúció számít-e prostitúciónak, szexszel (illetőleg érzelemmel) való kereskedésnek?
2015. júl. 18. 10:42
 22/59 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el az eddigieket...

Én úgy látom, hogy valamelyest igazad van, de azért némi hódítás, egyértelmű kezdeményezés kell a részedről, mert különben ha fülig szerelmes is vagyok beléd titokban, ha nem kezdeményezel, akkor nem lesz semmi köztünk, csak szomorúan álmodozgatok magamban...

Inkább azt kellene nektek pasiknak tenni, hogy néhány hódító próbálkozás után (ha az sikertelen), akkor álljatok le! Nem mondom, hogy rögtön az első próba után, de 2-3 után, vagy ha egyértelműen megmondjuk hogy kár a gőzért, akkor tényleg álljatok le! (Vagy vessetek magatokra ha századszorra is nemet mondunk.)

Én nem szoktam senkit áltatni, ha nem jön be valaki, akkor leállítom.

Akárhogy is, a szerelem nem attól lesz, hogy milyen szépen hódítasz... Nem a hódítás jutalma, hogy igent mondok, na... Érted...?!

Viszont hogy elinduljon a kapcsolat és ne csak álmodozás legyen, ahhoz igenis kezdeményezned kell...

2015. szept. 21. 12:06
 23/59 A kérdező kommentje:
köszönöm kedves előző !
2015. szept. 21. 12:17
 24/59 anonim ***** válasza:
6%
Úgy, hogy igazad van! Ti se járnátok olyan lánnyal, akit nem tartotok szépnek, mi se olyan pasival, aki nem jön be nekünk külső alapján. Lehet mondani, hogy a belső mennyire fontos, de szerintem akinek a külső nem számít, az igénytelen. Lehet valaki nagyon kedves és jófej, ha kinézetre nem az esetem, sose fogok rá másként tekinteni, mint egy jó haverra. Még szerencse, hogy minden lánynak más típusú pasi jön be, így mindenki megtalálja a magához illőt.
2015. szept. 21. 14:21
 25/59 A kérdező kommentje:
előző! akkor miért van egyre több magányos ember? úgy értem aki nem találja a párját. minden korosztályban.
2015. szept. 22. 07:34
 26/59 anonim ***** válasza:
Nem tudom miről beszélsz igazából, kicsit kokainistán hangzik, de az cselekedjen aki szertne valamit. Kelleni peidg semmit sem kell csinálni életben. Nincs kötelezettség csak ezt hiszik.
2015. nov. 2. 12:24
 27/59 anonim válasza:
Nos én egy nő vagyok. És aki tetszik vagy nem merünk hozzászólni vagy valaki egyből megvallja vagy várunk. Akit meg utálunk azt igen keresztre is feszítenénk.
2015. nov. 2. 14:28
 28/59 anonim ***** válasza:
Nő vagyok és szeretem, ha meghódítanak, persze azért a kölcsönösség is fontos.
2015. nov. 22. 11:40
 29/59 A kérdező kommentje:
Kedves előző, akárki meg tud téged hódítani?
2015. nov. 22. 17:03
 30/59 anonim ***** válasza:
92%

"Magyarán a nők többsége egész életében önző, illetőleg kereskedik: ha megadjuk neki, ami neki kell, csak akkor adja az érzelmeit és/vagy a testét! "

Nem tudom, ez irónia volt-e, ha igen, elnézést kérek. De nem értem a kritikát. Ezen mi az önzőség? Ingyen kéne az érzéseinket adni? Vagy a testünket. Egyre megy, mindkettőre igaz. Még jó, hogy kereskedik (ha szeretnéd használni ezt a szót): a világon senki nem kedves senkivel, ha nem számíthat cserébe semmire tőle. Barátkozni is azért barátkozik az ember, hogy legyenek barátai nehéz időkben, nem jótéteményből.

A kérdezőhöz: nem tiszta, mit értesz a meghódítás alatt. Egy fiú ismerősöm gimnazista korában minden reggel vitt rózsát a lánynak, akivel járt. A lány nem ezért szeretett belé, addigra már viszonozta a férfi vonzalmát, de gondolom nem ártott a dolognak, hogy a férfi kedveskedett.

Az igaz, hogy a dolog eldől az elején. Ha egy férfi nem jön be, akkor nem jön be. Nagyon-nagyon pozitív tulajdonságokkal (pl. tehetség, intelligencia stb.) ezt fel lehet javítani, de ez elég ritka eset. Azt nem értem, hogy ezen mi a meglepő, vagy a negatív. (Nem olvastam el minden választ, nem tudom, jött-e negatív, reklamáló komment.) Szerintem ez elég evidens: ha nem tetszem valakinek, akkor ezen az se fog segíteni, ha vesz egy plüss elefántot. Nyilván ti a szép nőknek akarnátok udvarolni, és nem fogtok egy csúnyának csak azért, mert az valamiben kedves volt. De fölöslegesnek se nevezném: azért, mert elképzelhető, hogy ha nem is vagytok olyan feltűnően jóképűek, mint egy Jon Bon Jovi, vagy valaki, attól még lehettek olyanok, akiket egy nő elfogad, akivel szívesen randizik stb., de sok ember között nem biztos, hogy pont észrevett. Szóval a sült galambot várni is butaság.

Tehát ami szerintem ideális: kimutatni egy nőnek, hogy tetszik, mert lehet, hogy csak nem vett észre téged. Viszont, ha a nő ezt egyértelműen visszautasítja (és visszautasítás az is, ha udvariasan megköszöni, de szemmel láthatóan nincs több reakció), akkor le kell szállni róla, nem pedig zaklatni még 20 évig mindenfélével.

22/N

2015. dec. 3. 18:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!