Kell-e, lehet-e a nőket "meghódítani"?
Lehet tévedek, de arra a következtetésre jutottam, hogy a nőket nem kell, és nem is lehet meghóditani. El tudják dönteni (tetszés, vonzalom alapján) hogy kit engednek közel magukhoz. Aki bejön nekik, nyert ügy van, aki meg nem, az keresztre is feszítheti magát előttük, akkor sem megy vele semmire. A pénzt hagyjuk, mert a ronda pénzes fickó esetén a nő a pénzével "jár" nem az ürgével.
Ti hogy látjátok ezt a "hódítás" dolgot?
Mikor beszélgetsz egy nővel,ő is gondol arra,hogy milyen lehet veled a közelebbi kontaktus.Ezért nem udvarolni kell,hanem kihozni belőle,ami benne van.Szép igényes,ápolt külső,megfelelő öltözködés,sörhas behúzva...
és csak lazán beszélgetni vele,figyelni arra,amit mond.Ha tetszik a nő,és akarsz tőle valamit,kettős taktikát kell alkalmazni:Nézd meg a testét,mellét,fenekét,nem baj ha látja,ez a cél,csak ne perverz módon csináld,csak épp fuss rajta végig.Érintsd meg semleges helyeken,pl,váll,hát,állj hozzá közel,és FIGYELD,HOGY MIT REAGÁL RÁ.Ezzel nem vagy nyomulós,amit a legtöbb nő utál,és mégis felkelted az érdeklődését.Ha megvannak a pozitív jelek,pl.pupilla tágulás,nyílt testbeszéd,ülés közben szét tett láb stb.akkor jó eséllyel nyert ügyed van.szóval egyszerre ki kell mutatnod az érdeklődésedet iránta,de mégsem nyomulni.Persze,ha nem jössz be neki,akkor mindegy,de a lényeg,hogy nem voltál erőszakos,és ezt nem vághatja a fejedhez.
Pl. nem randiznék olyan emberrel, aki szerint nőnek könnyebb lenni. Lehet, hogy szép nőnek könnyű, de az sem olyan könnyű, mint akármilyen férfinak lenni.
Nekem pl. 10 évesen nőtt mellem, soha senki nem csorgatta a nyálát utánam. Egyszer halálosan szerelmes voltam egy fiúba, duci volt, szőrös, kocka, nem érdekeltem, de a szívem majd kiugrott, amikor láttam. Olyan humora volt, mint senkinek.
Egyszer elkezdtem vitatkozni valakivel az abortuszról, ő is beszállt, kiderült, hogy a politikai spektrum két végén állunk. Onnantól nem tudott volna meghódítani.
Nem hiszek a szerelem első látásra baromságban, nem szerethetsz olyat, akit nem ismersz.
Vannak dolgok, amik azonnal eldöntik a dolgot, pl. ha valaki elkezd fogdosni, ahogy fent írja valaki, a közvetlen közelemben sem akarom látni.
Mondjuk könnyen beszélek, nekem eddig 0 pasiból könnyű volt választani. Csak én nő létemre vagyok annyira tökös, hogy elfogadjam ezt. Nem írok ki rinyálva kérdéseket, hogy miért nem kellek a csúnya pasiknak. Ebben nőttem fel. Nők már hosszú századok óta ebben nőnek fel. Ti csak Kate Upton-ra gondoltok, mikor nőkről beszéltek, nem a hétköznapi nőkről.
Elébe megyek, nem válaszolok privátban.
jajj de unalmas már ez a nők a ronda pénzes csávókkal dolog. meg ez a rinya, hogy a férfiaknak sokkal nehezebb dolguk van mint a nőknek, és hogy nőnek lenni jobb. aha persze. a nők csak szimplán nem írják ki a 150ik rinyakérdést. hidd el rohadtnehéz nőnek lenni, mert attól hogy még látsz egy csapat önbizalommalteli csajt, nem azt jelenti hogy az összes többi is ilyen. jaj meg ez a tipikus a nőknek csak a bunkó kell kifogás. nem, a nőknek az élettelteli, jófej férfiak kellenek, nem a besavanyodottak, akik azon sírnak hogy milyen igazságtalanok a nők. meg nem olyanok akik ilyet írnak:"kemény melóval dughatunk csúnya lányokat" ez szánalmas, főleg hogy közben meg mindenki itt sír azon, hogy ronda vagyok és alacsony, de az igazságtalan lányok nem akarnak velem összejönni, brühühü.jaj, meg ez a lányok mindenkit kihasználnak és önzők és ők a királynők és lealacsonyítják a férfiakat: ezaz elkossatok egy kis tüntető közösséget, ti szegény elnyomott férfiak! igaz, az internet csak pucér csajos képekkel van tele és nem pucér férfiassal, de ne is törödjetek vele, mert igazából ti vagytok elnyomva! (remélem érezhető volt az irónia). te is kérdező minden nőgyűlölő megkeseredett féri kommenttel úú nagyon egyetértesz, de amint jött egy komment egy lánytól (amiben szerintem tök aranyosan írt ráadásul), de rögtön lehülyézed a véleményét. nice. ha így viselkedtek a lányokkal, akkor ne is csodálkozzatok..
és csomó lány van aki nem tud ugyanúgy összejönni azzal a fiúval, aki bejön nekik, csak ők nem ide jönnek rinyálni.
meg egyébként amit leírtál az a férfiaknál ugyanígy van ennyi erővel. ők döntik el, hogy ki az aki nekik tetszik (aki persze csakis modell féle lehet, mert ez a nekünk egy normáis is elég na persze milyen normális), és aztán meg vannak lepődve hogyha nekik nem jönnek be. nem csak a legfeltűnőbb nők felé kéne nyitni, és egyáltalán nyitni is kéne. az itt lévők nagy része azért valljuk persze rinyál hogy nem kell egy nőnek sem, de be se próbálkozik, vagy kb 2 kudarcba fulladt próbálkozás után már azt írja hogy már ezerszer próbálkozott, meg hogy mindent megtett.
ezeket nem bántásként írom, de hogyha itt ennyi embert zavarnak ezek a dolgok, (plusz ezért is van ennyi "magányos ember"), akkor nem még ezer ilyen kérdést kéne kiírni, és a kommentekben a nőket szapulni, hanem szépen kimozdítani a s*ggeteket és csinálni is valamit érte, és nem csak a legnépszerűbb csajra rámenni, mert ez a ti legnagyobb bajotok. rá lettek nevelve a férfiak, hogy egy nő csak tökéletes lehet, így már egy átlagos lányt észre sem vesznek. elárulom, hogy kb a 10 legnépszerűbb csajért vannak oda "500millióan", és kell gondolkozniuk azon hogy kit válasszanak. elmondom, hogy az összes többi lánynál közel sincs ilyen. k*rvára nagy tévhitben éltek, hogy a csajoknak olyan rohadtkönnyű a sok kanos férfi közül találni egyet. EZ ROHADTUL NEM ÍGY VAN, de nagyon vicces ahogy ezen az oldalon mindenki ebben a mesevilágban él, de ideje felébredni
lehet utálni amit írtam (és valószínüleg utálni is fogjátok), de nem érdekel, mert úgyis tudom hogy kb senki sem fogja belátni a dolgokat, és könnyebb mindig mindent ráfogni a nőkre, tudom
Mi lenne ha szimplán elfogadnánk, hogy nőnek lenni épp olyan nehéz, mint férfinak, csak más problémákkal kell megküzdeniük? Amúgy meg ahogy minden férfinek, úgy minden nőnek is teljesen más preferenciái vannak a párkapcsilattal kapcsolatban, nem lehet választ adni az olyan általánosító kérdésekre, mint ami itt ki van írva. Meg egyáltalán mi számít meghódításnak, ez is mindenki számára mást jelent.
Férfi 22
"Meg egyáltalán mi számít meghódításnak, ez is mindenki számára mást jelent."
jaj ne, megint az eszetlen relativizmus.
"A nő szerelmét nem szokás koldulni, hanem meghódítani." -Az aranyember
Tudom hogy fölösleges írtam de muszáj volt xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!