Kell-e, lehet-e a nőket "meghódítani"?
Lehet tévedek, de arra a következtetésre jutottam, hogy a nőket nem kell, és nem is lehet meghóditani. El tudják dönteni (tetszés, vonzalom alapján) hogy kit engednek közel magukhoz. Aki bejön nekik, nyert ügy van, aki meg nem, az keresztre is feszítheti magát előttük, akkor sem megy vele semmire. A pénzt hagyjuk, mert a ronda pénzes fickó esetén a nő a pénzével "jár" nem az ürgével.
Ti hogy látjátok ezt a "hódítás" dolgot?
kell és lehet.
de ki is próbálhatod élesben.
először odamész a nőhöz és elmondod neki,hogy megtetszett neked és szeretnéd elkérni a számát.
10ből kb 1 ha meg fogja adni.
de ha odamész,beszédbe elegyedsz vele,megnevetteted és utána mondod,hogy menned kell,de megkérdezed,hogy van e kedve összefutni veled,akkor már mondja is a számát.
eleve az,hogy te a nő kezébe adod az egyértelmű döntést a választást az irányítás átadás.
egy nő meg semmitől nem irtózik jobban,mint az irányítás átadó férfiaktól.
ezért a fene nagy szabadság adással csak óvatosan.
Én mindig is kedvelt voltam a férfiak körében, válogathattam kedvem szerint. Ahogy itt a gyakorin divat utálni az ilyen nőket, úgy az életben is megkaptam ezt a fölösleges próbálkozások után a "rendes férfiaktól".
A legtöbb nő a határozott férfiakat kedveli. Akikben nyoma sincs önbizalomhiánynak. Irányítanak, de nem tolakodó módon. Nem vallanak szerelmet 2 nap után és nem áradoznak arról, hogy ők pont ilyen nőt kerestek. Nem lógnak a nő nyakán és nem irkálnak neki minden nap, főleg nem nyálas, romantikus dolgokat kb 0 ismeretséggel.
Nem érződik rajtuk kétségbeesés és nem utálják a nőket.
Ők is kapnak elutasítást, de nem élik meg tragédiaként. Majd a következő összejön. Ha az sem, akkor majd a következő. Ettől nem kezdik el utálni az összes nőt és nem értékelik magukat kevésbé.
Ha egy pasi lehengerlő,meghökkentő vagy van benne valami plusz, akkor még annál is van esélye akinek egyébként ő külsőre nem biztos, hogy bejönne. Nekem van egy ideálom, de volt akibe eszméletlenül beleszerettem, pedig külsőre még csak véletlenül sem hasonlított arra a kategóriára, ami nekem bejön. Az is igaz, hogy aki külsőre bejött, annak sokkal kevesebbet kellett tennie azért, hogy megkapjon. Szóval, számít a hódítás, de csak ésszel. Ha nincs reakció akkor nem kell keresztre feszíteni magatokat, ahogy a kérdező írta, mert tényleg fölösleges. Ha egy nő kedves, de nem aktív a játékban, azt hagyni kell, mert nem fog összejönni, csak nem akar bunkó lenni. Én sokszor megjártam az ilyen mindent ignorálok és akkor is újra meg újra nyomulóktól, csak mert kedves voltam. Konkrétan bunkónak kellett lennem már a végén, hogy vegye észre magát és álljon le. Persze aztán rögtön hülye pitsa lettem a szemükben. Ezekből tanulva, már sokszor az elején is hideg, elutasító vagy bunkó voltam, mert tudtam, hogy az eredmény ugyanaz lesz, csak rövidebb időn belül. Sokan azt gondolták, hogy magamtól elszállt idióta vagyok, pedig nem, csak megkíméltem magam a fölösleges köröktől. Viszont ha az elutasítást nem vette zokon, ami máris jó pont és mégis tudott mutatni valami olyat magából, ami izgalmas volt, akkor az első benyomás ellenére is kapott esélyt. Viszont ott már érezhető volt rajtam, hogy aktív szereplővé váltam és nem csak simán kedves. Az ismerkedést lazán kell venni, nem görcsösen, abból baj nem lehet.
Nem szoktam privátban válaszolni. Kiírom inkább ide. Valaki kérdezte, hogy milyen amikor valaki irányít, de nem tolakodóan.
Pl. Nem azt kérdezed, hogy volna kedved valamikor találkozni? Ez csak úgy lóg a levegőben. Ha igent mond, rögtön ugrik a lehetőségre, nem akarja, hogy könnyen kaphatónak nézd (akkor sem ha az). Nemet mondani nem akar, mert igazából van kedve, szóval feszélyező is és esetleg elkezdődik egy olyan játszma, amiben a pasit tepertetik, innentől meg már rég rossz az egész. Helyette inkább mond azt, hogy szerdán megyek x helyre, velem jössz? Sokkal kötetlenebb és te diktálsz. Ebben benne van, hogy ha jössz akkor jössz, ha nem, akkor nem és nem ugrálsz a kegyeiért. Erre igent mondani is sokkal egyszerűbb.
Szórakozóhelyen ha megkérdezed mit iszik, megint a nőnek kell döntenie, hogy milyen irányba tereli a dolgot. Kérjen olcsót, hogy ne gondold azt, hogy ki akar használni? Kérjen drágát? Ha drágát vetet és átsuhan az arcodon a nem tetszés bármilyen jele, akkor abból az lesz, hogy na ennyit se érek meg neki. Ha megkapja akkor abból az is lehet, hogy simán megkapom amit csak akarok, még akár ki is használhatom. Vannak azok a pasik akiket csak kihasználnak és a mézes madzagon kívül semmit nem kapnak. Csinálhatod azt is, hogy megnézed mit iszik és veszel neki egy olyat vagy valami mást amit kb mindenki szeret. Megkapja készen, kérés nélkül és ezzel jelzed azt is, hogy figyelsz rá. Te döntöttél és neki nem kellett játszmázni, viszont nem fog kérni magától még egyet, így ha nem engeded, még ha akarna sem tud kihasználni.
Ha találkoztok, akkor mondhatod azt is, hogy bocsi, de én csak x ideig tudok maradni, mert mennem kell valahová, dolgom van. Nem addig vagytok együtt amig ő elhúzza, amig ő azt nem mondja, hogy oké menjünk most már. Érezteted vele, hogy fontos, mert időt szakítasz rá, de a világ nem körülötte forog.
Ha semleges területeken hozzáérsz, a hátához, vállához akkor láthatod mit reagál rá. Később ha megfogod a derekát, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, akkor érezni fogod, hogy elhúzódik vagy nem. Ha már úgy érzed megvan az összhang és eljutottatok odáig, meg ne kérdezd, hogy megcsókolhatod-e, hanem tedd meg. Határozottan, de ne erőszakosan és először még ne hosszan.
Rengeteg ilyen apró dolog van, amivel lehet irányítani, terelgetni a másikat.
nő vagyok. nekem a 41-es (70%-os) férfi válasza tetszik.
valóban sokszor volt már olyan, hogy a semmiből ott termett egy férfi, és el akart hívni valahova. ettől irtózom, ahogy a legtöbb nő irtózik az ilyentől. Olyan már viszont volt (a mostani barátommal is így ismerkedtünk meg), hogy elsőre nem volt túl szimpi, utána viszont nagyon jól elbeszélgettünk. Amikor találkozni akart velem, már csak azért is igent mondtam, mert annyira jó volt vele a beszélgetés és folytatni akartam. Utána is meglepett mindig valamivel (apróságokkal, pl sütit hozott nekem csak úgy, és mindig szép, aranyos sms-eket küldött) és így mondhatni, hogy meghódított.
Nőként az 55%-os randiguru válasza (45-ös válasz, és tudom, h ő is nő) őszintén szólva nem tetszett. annyira egy mesterkélt férfi benyomását keltené ez az egész (és az ilyeneken mondjuk legkésőbb 25 év fölött azért már nagyon könnyen átlát a nő), hogy valóban prédának érezném magam, akit egy profi vadász akar behálózni. Borsózna a hátam az ilyentől. Az őszinte, egyenes férfiakat szeretem, ezeket az átlátszó trükköket én is olvastam a neten, nálam nem válnának be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!