Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Tudok ezen segíteni? (SOS)

Figyelt kérdés
A barátomról akivel fél éve együtt vagyok pár hete kiderült hogy szó szerint idegbeteg. Pár napja vettem rajta észre. Eleinte csak agresszív volt hamar felhúzta magát dolgokon,majd idővel elfajultak a dolgok. Ha összekaptunk teljesen megváltozott ...olyanokat vágott hozzám hogy én csak néztem..az utcán ordibált velem,lekezelően beszélt,elhordott mindennek...utána ha észhez tér újra a régi...most viszont már nem..most már nem tud helyrejönni..napok óta ilyen..mindenkivel ordibál,ki se jön a házból,egész nap alszik,velem is lekezelően beszél,flegmázik és nem akar orvoshoz menni...én szeretném visszakapni a régi énjét,ezért igértem meg neki hogy segítek neki de csak ha elmegy orvoshoz...viszont nem akar és lese szarja hogy segíteni próbálok..azt mondta nem fog az orvosnak a magánéletéről beszélni,se a problémáiról. Mihez kezdjek vele? tudok ezen orvos nélkül változtani?

2015. febr. 22. 16:56
 1/2 anonim válasza:
Nem igazán tudsz mit csinalni..én ott hagynam. Ez az igazi énje és ki tudja ,hogy nem fog e téged is bántani?Az ember nem változik meg csak úgy hanem csak nem vetted észre az elején ,hogy gáz van. Tudom ,hogy nehez ,de ne tedd tönkre magad miatta!!
2015. febr. 22. 17:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen első ilyenek a r... akiknek addig kell a pasi amig mindent alá tett utána le van szarva... Undorító vagy... Amúgy kérdező tarts ki mellette mert segítségre van szüksége hiába mondja nincs akkor is és tőled várja el
2015. febr. 22. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!