A múltam miatt vagyok nehezen ismerkedő, nehezebben kommunikáló típus? Hogyan tudnék ezen változtatni?
Na szóval... Ált. suliban 5-6. osztályban nem voltak barátaim. Az 1-4. osztályos éveimre furcsamód nem igazán emlékszem már, csak azt tudom, hogy azok sokkal szebb évek voltak, mint a felsős éveim. Szóval felsőben gyakorlatilag egyáltalán nem voltak barátaim. Az osztályban mindenki engem bántott, mindig én voltam a szar, utáltam abba a közösségbe járni, többször is volt, hogy sírva mentem haza a suliból. Tulajdonképpen a családomon kívül nem volt senkim. Magányos voltam.
Aztán elmentem hatosztályos gimibe. Ott végre barátokra leltem, bár továbbra is kicsit félénk, visszahúzódó maradtam, nem vagyok a legjobb beszélgetőpartner, mivel keveset beszélek.
Aztán idén végre sikerült egy barátnőt is szereznem, bár az sem úgy jött össze ahogy szerettem volna, mivel ő volt inkább a kezdeményező fél. És azzal van bajom, hogy ő sokat beszél, én meg keveset.
Hogy tudnék ezen változtatni? Hogy tudnék jobban kommunikálni, ismerkedni?
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!