Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Eléggé beforduló típus vagyok,...

Eléggé beforduló típus vagyok, akinek nincsenek haverjai csak egy-két barátja. Most megyek egyetemre, hogyan csináljak barátokat?

Figyelt kérdés

Egyáltalán hogyan kell megszólítani valakit? Hogyan alakul ki a barátság?

Köszi a válaszokat!

2013. aug. 30. 21:33
 1/8 anonim válasza:
100%
Rajzolj magadnak, tetszés szerint...
2013. aug. 30. 21:37
 2/8 A kérdező kommentje:
te úgy csináltad?
2013. aug. 30. 21:40
 3/8 tredecim ***** válasza:

Nagyon tudom ajánlani a kollégiumban lakást.

Szinte garantált, hogy lesz barátod, még akkor is ha befordulós vagy!

Nem kell ehhez kézikönyv, vagy semmi... egyszerűen az kell hogy emberek legyenek körülötted, és előbb utóbb lesz olyan aki - nem introvertált mint te - és ő fog odamenni hozzád, elhívni ide-oda, társaságba... csak menj társaságba.

Könnyebben fog menni mint gondolnád.

2013. aug. 30. 21:41
 4/8 anonim válasza:

Ha "csinálni" akarsz barátokat rajzolj...

Ha ismerkedni-keresni akarsz barátokat,nézz szét magad körül

és keress magadhoz hasonló érdeklődésű embereket!

2013. aug. 30. 21:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Még mindig nehéznek tűnik így, hogy pontosan mit is kéne csinálni, de majd próbálkozom. Az a baj, hogy beszélni is keveset beszélek, néha nem tudom mit mondjak az embereknek és igennel és nemmel szoktam válaszolgatni.
2013. aug. 30. 22:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Első nap ált. mindenhol ilyen bevezető előadások vannak, nem rendes tanóra. Szóval, amikor bemész a terembe, ne elsőnek menj, amikor még nincs senki, de ne is a legvégén. Nézz ki valaki szimpatikust és menj oda. Kérdezd meg, hogy szabad a hely? és kedvesen mosolyogj. Tegyél megjegyzést bármire: pl. kíváncsi leszek az órarendre, vagy hasonló. Mutatkozz be neki rendesen kézfogás, teljes név. És így elkezdhettek beszélgetnj:

honnan jöttél, hány éves vagy, koli vagy albérlet, várost ismered-e, miért ez a szak stb.

Na így most már kézzel foghatóbb? Ha azt veszed észre, hogy annyira nem érdekled, akkor ne nyomulj! Jelek: nem mosolyog vissza, nem kérdez vissza, nem néz a szemedbe, miközben hozzád beszél. Ha eztcsinálja, akkor felejtős, de ne feledd, hogy ezt a bemutatkozósdit minden szimpatikus emberrel eljátszhatod az első hét folyamán (sőt életed végéig). Ne csüggedj, ha első héten nem találsz öribarit, nem ez a cél.

2013. aug. 31. 11:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Keress közösségeket, akikkel el tudsz menni kirándulni, vagy esetleg valamilyen sport klubba beiratkozni. Sokféle lehetőség van Ilyen a tánc ház

[link]

[link]

2013. aug. 31. 12:54
 8/8 anonim ***** válasza:

meg kell tanulnod szocializálódni, mert a hallgatag emberrel nem sokra mennek, mivel nincs kommunikáció áramlás. Nem ártana ha megvennéd ezt a könyvet

Friedemann Schulz von Thun

Beszéljünk egymással! - Kommunikációs zavarok feloldása.

[link]

2013. aug. 31. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!