Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincsenek olyan fiúk, akikben egyesül ez a két típus/szemlélet?
ez attól függ meik városban ;)
én pl ilyennek tartom magamat
járok bulizni, de nem tul gyakran (havonta 1-2 max) vannak barátok, szeretek lányokkal lenni, dumálni, de sose használnék ki egyet se, szerintem rendes is vagyok velük többnyire, persze nem viszem tulzásba, nem vagyok nyálgép.. mindig viccelödök, meg ilyesmi, de sose gondolom komolyan..
17*f
Elsőnek, Bp.
Másodiknak, igen. :( És nem azt mondom, hogy a rendes fiúk senkinek sem kellenek, de nekem hiányzott az élet, a pörgés. És nem arra gondolok, hogy minden hétvégét részegen kell tölteni, csak mondjuk elmenni vhova, nem csak mozi&otthon DVD-zés. És igen, sajnos nehéz ilyen srácokat találni.
háát, énis ilyen vagyok kb.
élek is, dolgozok is, bulizok is, és rendes vagyok a lányokkal. :D
Én az a típus vagyok, aki rendes a lányokkal. Nem cseszteti őket, és udvarol nekik szépen :)És nem a kefélésre megyek! Nem járok sokat bulizni, de haverjaimmal ha van vmi, kérdés nélkül megyek. Én meg azt szeretem, ha a csaj a pénzre megy, és nem egy vadállat, persze ne legyen félénk, aki nem csinál semmit. Pörögjön, legyen szép, és kicsit olyan mint én :)
16/F Bp-ről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!