Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincsenek olyan fiúk, akikben egyesül ez a két típus/szemlélet?
21 37 ezert nincsen neked baratnod,egy unalmas fa sz vagy,szorakozd verd at oket eld az eleted,komolyan na te most miert elsz?
clyde
Hát,rám semmi nem illik az említettekből...
Bár hozzáteszem,hogy én rohadtúl lesz*rom már az embereket..,nem is foglalkozom a lányokkal..(nem vagyok b*zi)
Nem ilyen mai "menőgyerek" vagyok...
Kicsinál(t) a sok hülyeség...a divat..a sok kamu..a sok átbaszás..stbstb
ezzvann...20/F
21 41 te probalkoztal egy par nonel,leraztak mert unalmas voltal,es azt mondod szar az elet,meg hogy te bla bla bla marhasagok,en sem vagyok meno gyerek,de elem az eletem,szorakozas,kirandulas meg minden,szeretek meglepeteseket okozni a baratnomnek,eppen ezert van velem,mert bolond vagyok es kiszamithatatlan.
clyde
Ez a clyde gyerek kicsináál...
Ember nem csak te vagy a világon...
Minden ember más...
Ne írd má le az embereket 4 sorból hogy ki milyen...
de tobbol nem tudom leirni,nincsen amit leirjok,en csak velemenyt adok,aki felkapja a vizet az magara veszi a dolgokat,hidjetek el hogy egyeltalan nem erdekel hogy ki milyen,en ilyen vagyok.
I'm not like this and I won't be like that. If I were like this or that I wouldn't be what I am.
clyde
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!